ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Με Harley στην Επίδαυρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:13:00 μ.μ. |
Με Harley στην Επίδαυρο
 Για 3η συνεχή χρονιά συμμετέχουμε στο Harley on Tour και έχουμε την ευκαιρία μιας μικρής γεύσης από τα μοντέλα 2017 των θρυλικών μοτοσυκλετών της Harley Davidson. Ως άλλοι Easy Riders ταξιδεύουμε μέχρι την Επίδαυρο και το «παίζουμε» Hell Angels με τις μεγάλες, βαριές και θορυβώδεις Harley.
Mε το τραγούδι-ύμνο στα ακουστικά μας Born to be wild, ειδικά για την περίσταση, σιγοτραγουδάμε μέσα από το κράνος μας... «Get your motor runnin' , Head out on the highway, Lookin' for adventure, And whatever comes our way...» και απολαμβάνουμε τον ρυθμό του κονβόι για την Επίδαυρο. Οδηγούμε μια υγρόψυκτη V-Rod Muscle με τον κινητήρα 60° Revolution V-Twin των 1250 κ.εκ., ο οποίος διαθέτει διπλό εκκεντροφόρο και ισχύ 120 ίππων. Με υψηλής απόδοσης εξαρτήματα, όπως είναι τα διπλά δισκόφρενα της Brembo, τιμόνι dragster και ανεστραμμένο πιρούνι δεν είναι μια τυπική Harley. 
Eίναι μια αεροδυναμικά σχεδιασμένη, μυώδης μοτοσικλέτα. Ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομά της. Βγαίνοντας λίγο από το κονβόι, σε μια μικρή ευθεία... τολμήσαμε να ανοίξουμε τέρμα το γκάζι. Στα 220 χλμ./ώρα ο αέρας και οι... τύψεις μας έκαναν να φρενάρουμε και να επιστρέψουμε στην χαλαρή βόλτα με τους υπόλοιπους συνάδελφους!
Τα μεγαλύτερα μοντέλα έχουν τον νέο κινητήρα Twin-Cooled Milwaukee-Eight 107. Ευχάριστη έκπληξη η απουσία κραδασμών από έναν τόσο μεγάλο κινητήρα V2 με 1746 κυβικά με ροπή που θέλει να σου εξαρθρώσει τα μπράτσα!
Την πιο απολαυστική όμως οδήγηση την κάναμε με το ολοκαίνουργιο Street Rod που διαθέτει τον νέο κινητήρα υψηλής απόδοσης Revolution X, νέο ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλ. και piggyback πίσω αμορτισέρ, για ευελιξία και σιγουριά στο αστικό οδικό δίκτυο. Η διαδρομή περιλάμβανε την κλασική διαδρομή προς την Επίδαυρο, στάση για καφέ στο γνωστό Stork Cafe και μικρές βόλτες μέχρι την παλιά Επίδαυρο!
Το Harley Tour 2017 ήταν για άλλη μια φορά μια μοναδική εμπειρία, αφού οδηγήσαμε αρκετές από νέες μοτοσυκλέτες. Περισσότερα μόλις τις πάρουμε για δοκιμή!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ