ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ημερίδα Ασφαλής πλοήγησης στο διαδίκτυο και συμβουλές για την ορθή χρήση του internet στο Δήμο Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:35:00 μ.μ. | |
Ημερίδα Ασφαλής πλοήγησης στο διαδίκτυο και συμβουλές για την ορθή χρήση του internet στο Δήμο Επιδαύρου
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 26/05/2017 ημέρα Παρασκευή η ημερίδα που διοργάνωσε η Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας στο δήμο Επιδαύρου (Γυμνάσιο Λυγουριού), με θέμα: "Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και συμβουλές για την ορθή χρήση του internet".

Στην κατάμεστη από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς αίθουσα ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ Βασίλειος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρουσίασε, ανάλυσε όλα τα ζητήματα που αφορούσαν την εν λόγω ημερίδα και στο τέλος αυτής δέχθηκε ερωτήματα από το κοινό και απάντησε στις απορίες του.
Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Ανδριανός Ιωάννης, ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Γκάτσιος Κων/νος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Σταμέλος Γεώργιος, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Λυγουριού κ. Μάρας Παν/της, η Αντιδήμαρχος Επιδαύρου κα Αισώπου Έυη. Επίσης παραβρέθηκαν ο Προεδρος της Ε.Α.Υ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ κ. Παπαθεοφάνης Γεώργιος και ο Πρόεδρος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας κ. Κατσιγιάννης Αθανάσιος και μέλη του Δ.Σ.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Επιδαύρου και το Γυμνάσιο Λυγουριού τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία, διοργάνωση και παροχή βοήθειας. Επίσης ευχαριστούμε την Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Α.Ε.Α. για την άμεση ανταπόκριση του αιτήματος μας.
Η Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας θα συνεχίσει τις δράσεις της και στους υπόλοιπους δήμους της Αργολίδας με σκοπό την ενημέρωση και την αντιμετώπιση σύγχρονων προβλημάτων της κοινωνίας.

Servo Per Amikeco

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

            Ο Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
Αθανάσιος Κατσιγιάννης             Σπυρίδων Κουτρουφίνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ