ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Εκατοντάδες παιδιά πήραν μέρος στους αγώνες στίβου που διοργάνωσε ο "Α.Σ. Αργολίδα 2000" στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 μ.μ. | |
Εκατοντάδες παιδιά πήραν μέρος στους αγώνες στίβου που διοργάνωσε ο "Α.Σ Αργολίδα 2000" στο Ναύπλιο (βίντεο)
Το Σάββατο 10 Ιουνίου στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκαν αγώνες Στίβου Ακαδημιών που διοργάνωσε ο Α.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000.

Οι αγώνες  διεξάχθηκαν στο ΔΑΚ Ναυπλίου συμμετείχαν εκατοντάδες παιδιά μικρών ηλικιών από τον Α.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000, τον Α.Σ ΝΕΜΕΑΣ, Α.Ο. ΜΕΓΑΡΩΝ, τον ΠΙΝΔΑΡΟ ΘΗΒΩΝ, τον ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ, τον Σ.Δ.Υ. ΑΡΓΟΥΣ, τον ΑΛΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΤΙΩΝ ΜΑΛΤΕΖΟΥ, και τον Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.

Οι αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν στο μήκος, στο μπαλάκι, την ταχύτητα, την σκυταλοδρομία, τον δρόμο αντοχής και στην ταχύτητα μετ’εμποδίων, ξεκινώντας  με τον όρκο του αθλητή.
Με συνθήματα “Όλοι συμμετέχουμε, όλοι μαζί χαιρόμαστε, όλοι μαζί κερδίζουμε” συναγωνίστηκαν οι μικροί αθλητές που καταχειροκροτήθηκαν από γονείς και φίλους.
Τους αγώνες παρακολούθησαν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος, τα μέλη του ΣΕΓΑΣ Σπύρος Καλοζούμης και Γιάννης Μπόλλας, ο Πρόεδρος του Α.Σ ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000 Γιάννης Μαντσούνης, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Σταύρος Γαβρήλος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου Σμυρναίου, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Χρήστος Ζέρβας, κ.α.
Οι αγώνες έκλεισαν με τις απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών. Τους αγώνες υγειονομικά κάλυψαν εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και το ΕΚΑΒ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ