ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων με 5 θέματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:02:00 μ.μ. |
Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων με 5 θέματα
 Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί στις 07.06.2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30 μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ
Περί απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας χωρίς δημοπρασία. , έμπροσθεν καταστημάτων.

2ο ΘΕΜΑ
Περί παραχώρησης χρήσης αιγιαλού και παραλίας με δημοπρασία στις παραλίες Καραθώνα, Κονδύλι Δρεπάνου και εντός του Τολού .

3ο ΘΕΜΑ
Περί παραχώρησης χρήσης αιγιαλού και παραλίας στη Ψιλή Άμμο Τολού.

4ο ΘΕΜΑ
Περί εκτίμησης αναμενόμενης παραγωγής ελαιολάδου στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου για την εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης δάκου.

5ο ΘΕΜΑ
Περί μίσθωσης χώρων για δημιουργία δημοτικού χώρου στάθμευσης στη ΔΚ Τολού , Τ.Κ Δρεπάνου , ΤΚ Ασίνης και χώρου φύλαξης εξοπλισμού παραλιών .

Το κατεπείγον της συζήτησης των θεμάτων συνίσταται στο γεγονός ότι το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να λάβει απόφαση γι’ αυτά , λόγω ύπαρξης καταληκτικής προθεσμίας ( στις 23/06/2017) ΓΙ για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης αιγιαλού , λόγω της χρονικής πίεσης που υπάρχει για την άμεση εφαρμογή του προγράμματος δακοκτονίας και προκειμένου να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες για την εξεύρεση χώρων στάθμευσης ενόψει καλοκαιρινής περιόδου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ