ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

7μελής επιτροπή για τον Πανναυπλιακό: Ο τελευταίος που μπορεί να κάνει υποδείξεις για την ανόρθωση της ομάδας είναι ο κ. Γ. Ψυχογιός

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:47:00 π.μ. |
7μελής επιτροπή για τον Πανναυπλιακό: Ο τελευταίος που μπορεί να κάνει υποδείξεις για την ανόρθωση της ομάδας, είναι ο κ. Γ. Ψυχογιός
 Στην εντυπωσιακή λαϊκή συνέλευση για τον Πανναυπλιακό οι φίλοι του που παραβρέθηκαν, έχουν αρνητική άποψη για τη φετινή διοικητική κατάσταση του συλλόγου, πιστεύοντας πως δεν μπορεί η παρούσα διοίκηση να συνεχίσει να ηγείται. Αυτή είναι και η γνώμη που έχει διαμορφώσει το σύνολο των φιλάθλων της πόλης.

Ο τελευταίος που μπορεί να κάνει υποδείξεις για την ανόρθωση της ομάδας, μετά την απαράδεκτη και καταστροφική αγωνιστική πορεία της είναι ο κ. Γ. Ψυχογιος. Καλούμε τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης να πάρουν αποστάσεις ΤΩΡΑ από τους χειρισμούς του προέδρου, που κανονικά έπρεπε να είχε παραιτηθεί "ΧΘΕΣ".

Η τελική λύση στην οικτρή κατάσταση της ομάδας θα δοθεί στη συνέλευση των φίλων της που θα συγκληθεί και με την συνδρομή του Δήμου Ναυπλιέων τις επόμενες μέρες .

Οι συμμετέχοντες στην επταμελή επιτροπή που συγκροτήθηκε από τη συγκέντρωση των φίλων του Πανναυπλιακού

Αλέκος Βλαχόπουλος
Κώστας Δημούλης
Γιώργος Λαπαθιώτης
Σωτήρης Μανός
Βαγγέλης Ντάνης
Δημήτρης Ψαθάς
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ