ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Δόθηκε η εκκίνηση από την πύλη των Λεόντων για τον 9ο Αρχαίο Μυκηναϊκό Δρόμο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:18:00 π.μ. |
Δόθηκε η εκκίνηση από την πύλη των Λεόντων για τον 9ο Αρχαίο Μυκηναϊκό Δρόμο
 Με πολλές συμμετοχές δόθηκε το πρωί από την πύλη των Λεόντων στις Μυκήνες η εκκίνηση, από τον Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Δελή, του 9ου Αρχαίου Μυκηναϊκού Δρόμου που διοργανώνουν τo Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους-Μυκηνών, οι Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας, ο σύλλογος οι φίλοι των Μυκηνών και του Μυκηναϊκού Πολιτισμού και η Τοπική Κοινότητα Προσύμνης, την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017.
Η διαδρομή ακολουθεί τα ίχνη του αρχαίου Μυκηναϊκού δρόμου που συνέδεε την ακρόπολη των Μυκήνων με το λεκανοπέδιο της Προσύμνης. Η διαδρομή περνά από πολλά σημεία μεγάλου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.Στο Δρόμο  συμμετείχαν Περιπατητές, Ποδηλάτες, Ιππείς και Δρομείς – Αθλητές.
Το σημείο εκκίνησης ήταν η Πύλη Λεόντων «Αρχαιολογικός χώρος Μυκηνών» και τερματισμός στο μαγευτικό εξωκλήσι της Παναγίας Προσύμνης Δήμου Άργους Μυκηνών.
Για τους δρομείς η απόσταση ήταν 10 χλμ σε χωμάτινη διαδρομή. Οι Περιπατητές ακολούθησαν τον αρχαίο δρόμο μήκους 7 χλμ και  ξεναγήθηκαν από τον καθηγητή Μουσικού σχολείου Προσύμνης Παναγιώτη Ψύχα .

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ