ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Γ. Μανιάτης στον "Αθήνα 9,84": Τώρα είναι η ώρα για νέο κόμμα της Προοδευτικής Παράταξης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:00:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης στον "Αθήνα 9,84": Τώρα είναι η ώρα για νέο κόμμα της Προοδευτικής Παράταξης
 Παρακολουθήστε παρακάτω τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης που έδωσε ο βουλευτής Αργολίδας και επικεφαλής της Επιτροπής για την ανασυγκρότηση της Σοσιαλδημοκρατίας Γιάννης Μανιάτης στον Ρ/Σ/ Αθήνα 9,84:


Ο κ. Τσίπρας κατάπιε τη δήλωση Ρέγκλινγκ ότι οι πρώτοι 6 μήνες της διακυβέρνησής του κόστισαν 100 δισ. € στη χώρα. Μιλούμε για το 30% του χρέους της χώρας τα 200 περίπου χρόνια που υπάρχει.

 Ο ΠΘ υπογράφει όχι μόνο σελίδες των μνημονίων, αλλά και τα εξώφυλλα. Αντί για γραβάτα, μας φόρεσε φέσι 5 δισ. €. Μας έβαλε στο 3ο και στο 4ο μνημόνιο και θα πληρώνουμε τις δικές του πολιτικές για άλλα 40 χρόνια, μέχρι το 2060. Φτάνει πια! Είναι ο μόνος Πρωθυπουργός που αποδέχτηκε να υπογράψει το ταμείο αποκρατικοποιήσεων που κάνει τη χώρα αποικία για 100 χρόνια. Από τη δέσμευσή του «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη» προχώρησε στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς Α΄ κατοικίας για μεσαία και χαμηλά εισοδήματα. Προφανώς, οι πολιτικές, το ήθος και η αισθητική τους δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη Σοσιαλδημοκρατία. Ανήκουν στο αριστεροακροδεξιό υβρίδιο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ως παρακολούθημα του κ. Καμμένου.

 Στο Συνέδριό μας θα διαμορφώσουμε την πολιτική και προγραμματική μας πρόταση για τις επόμενες εκλογές που όσο πιο σύντομα γίνουν, τόσο το καλύτερο για τη χώρα. Απευθυνόμαστε στο 25% της κοινωνίας.

Ο χώρος μας, του ριζοσπαστικού Μεταρρυθμιστικού Κέντρου, του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, προσφέρει κοινωνική δικαιοσύνη και προοδευτική διακυβέρνηση στη χώρα.

Ως επικεφαλής της Επιτροπής για την ανασυγκρότηση της Σοσιαλδημοκρατίας το καλοκαίρι του 2015, διαμορφώσαμε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη που σήμερα έχει διευρυνθεί. Σήμερα, χρειαζόμαστε ένα restart, ένα νέο κόμμα, με επικεφαλής που θα εκλεγεί από τη βάση, την κοινωνία και τους πολίτες, με ανοιχτή διαδικασία από και προς όλους. Όλα μέχρι το τέλος του 2017. Προτείνω εδώ και 2 χρόνια την επανίδρυση της Δημοκρατικής Παράταξης με νέο κόμμα που θα υπερβαίνει τα σημερινά κόμματα και κινήσεις.

 Το νέο κόμμα πρέπει να εκλέξει θεσμικά ισχυρά πολιτικά όργανα. Μια νέα Προοδευτική Παράταξη, με λαϊκό κυβερνητικό πρόγραμμα, που θα διεκδικήσει τη 2η θέση στις επόμενες εκλογές. Τώρα είναι η ώρα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ