ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Φρικτό θέαμα στην Αυστραλία: Σκότωσαν καγκουρό και του έβαλαν να κρατά ελληνικό ούζο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:44:00 μ.μ. |
Φρικτό θέαμα στην Αυστραλία: Σκότωσαν καγκουρό και του έβαλαν να κρατά ελληνικό ούζο
 Με ένα φρικιαστικό έγκλημα ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι της Μελβούρνης, όταν είδαν νεκρό ένα καγκουρό δεμένο πάνω σε μία καρέκλα.

Μάλιστα οι ανεγκέφαλοι δεν σκότωσαν μόνο το καγκουρό, αλλά το «έντυσαν» με ένα λεοπάρ σάλι και το έβαλαν να κρατάει ένα μπουκάλι ούζο.

Το καγκουρό βρέθηκε βορειοανατολικά της Μελβούρνης, ενώ ο θάνατός του προήλθε από πυροβολισμούς.

Το καγκουρό πυροβολήθηκε τουλάχιστον τρεις φορές πριν τοποθετηθεί στην καρέκλα, δήλωσε ο ανώτερος ερευνητής του Τμήματος Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Σχεδιασμού της Βικτώριας, χαρακτηρίζοντας την πράξη φρικτή και ανήθικη.
Ο Μάικ Σβερνς ανέφερε μάλιστα πως σίγουρα κάποιος θα είχε δει τους ανεγκέφαλους να τοποθετούν το ζώο στην καρέκλα, μιας και θα χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να κάνουν κάτι τέτοιο, ενώ από το σημείο περνούν συχνά αμάξια.

Οι ερευνητές, πάντως, πιστεύουν ότι το ζώο σκοτώθηκε σε διαφορετική τοποθεσία και μεταφέρθηκε στον δρόμο, όπου ένας περαστικός είδε το φρικτό θέαμα.

Στην Αυστραλία οι ποινές για την παράνομη θανάτωση προστατευόμενων ειδών περιλαμβάνουν πρόστιμο ύψους 36.500 δολαρίων Αυστραλίας (σ.σ.: σχεδόν 24.500 ευρώ) και μέχρι δύο χρόνια φυλάκισης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ