ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Αθλητικές ειδήσεις απ΄ ολόκληρη την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:31:00 π.μ. |
Αθλητικές ειδήσεις απ΄ ολόκληρη την Πελοπόννησο
 Ο διεθνής αγώνας αντοχής «Spartn Race», θα γίνει στη Σπάρτη 3 με 5 Νοεμβρίου 2017, δίπλα στον Ευρώτα Ποταμό. Η Σπάρτη πήρε τον αγώνα για 8 χρόνια. Σήμερα, δόθηκε και σχετική συνέντευξη Τύπου.


* Το 1ο Κύπελλο Κολύμβησης Λουτρακίου θα γίνει 24 και 25 Ιουνίου 2017, στο δημοτικό κολυμβητήριο Λουτρακίου Κορινθίας. Το οργανώνει ο τοπικός Ποσειδώνας Λουτρακίου και το στηρίζει η ΚΟΕ. Πρόκειται για αγώνες που είναι στο καλεντάρι της Ομοσπονδίας.

* Ο Δήμος Ευρώτα Λακωνίας, στο πλαίσιο της ανάδειξής του σε «ευρωπαική πόλη των σπορ», οργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων παικτών. Οι αγώνες θα γίνουν 17 με 19 Ιουνίου 2017, στο γήπεδο του Βλαχιώτη.

* Για 5η συνεχόμενη χρονιά φέτος, διοργανώνεται στο «Κόστα Ναβαρίνο» της Πύλου Μεσσηνίας, το μπάσκετμπολ καμπ του γνωστού μπασκεμπολίστα, Νίκου Ζήση. Θα οργανωθεί 25 με 29 Ιουνίου.

* Αγώνας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλει ανδρών-γυναικών θα διεξαχθεί αυτό το τριήμερο στις Σπέτσες και στην Πλατεία Ποσειδωνίου.

* Αγώνες ποδηλασίας θα γίνουν το Σάββατο στην Τρίπολη, απ’ τις 9 το πρωί.

* Ορεινός ποδηλατικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, το πρωί της Κυριακής.

* Διεξάγεται την Κυριακή, στο Ναύπλιο, το «Ναύπλιον Καπ». Πρόκειται για τουρνουά ποδοσφαίρου παίδων.

* Συνεχίζει την προετοιμασία της στο Δήμο Ευρώτα Λακωνίας, η προεθνική ομάδα βόλει νεανίδων.

* Ποδηλατάδα απ’ τα σχολεία του Γυθείου Λακωνίας, θα διεξαχθεί αύριο το πρωί στο Γύθειο Λακωνίας.

* Ο Δήμος Μονεμβασίας, η ΕΟΚ και η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, οργανώνουν την τελική φάση των πανελληνίων αγώνων μπάσκετ παίδων. Θα γίνει από 19 έως 23 Ιουνίου στους Μολάους Λακωνίας.

* Η τακτική γενική συνέλευση των σωματείων-μελών της ΕΠΣ Αρκαδίας, θα διεξαχθεί στις 28 Ιουνίου, στις 6.30 το απόγευμα σε ξενοδοχείο της Τρίπολης.

* Η τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κορινθίας, θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου, με αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Θα διεξαχθεί στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου.

* Τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου, στο Λυγουριό Αργολίδας, θα γίνουν αγώνες ποδοσφαίρου ενοριακών ομάδων.

* Φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Γιώργου Βάσση θα γίνει στις 19 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου. Θα παίξουν οι παλαίμαχοι της Κορινθίας και οι αντίστοιχοι του Πέλοπα Κιάτου.

* Το 4ο τουρνουά Ακαδημιών του Λεωνιδίου, θα διεξαχθεί την Κυριακή που μας έρχεται.

* Το γνωστό «Δαναόν Καπ» του χάντμπολ, θα γίνει 3 με 8 Ιουλίου στην Αργολίδα.

* Η Γ.Σ. του ΑΣ ΑΣΠ Κόρινθος, θα διεξαχθεί στις 26 Ιουνίου.

* Δεξιοτεχνία αυτοκινήτων θα έχουμε το απόγευμα του Σαββάτου, στην Κόρινθο απ’ την Αγωνιστική Λέσχη Κορινθίας και απ’ το Δήμο.

* Κλειστό θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα του καλοκαιριού, το κολυμβητήριο της Τρίπολης (φωτό στη μέση) για να γίνουν οι καθιερωμένες και απαραίτητες εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων.

* Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες καλοπισμού, συντήρησης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Μεγαλόπολης.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ