ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Ομιλία του Γ. Κόνδη στο Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:26:00 μ.μ. | |
Ομιλία του Γ. Κόνδη στο Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
 Το Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για διαρκή επιμόρφωση σε θέματα υγείας αλλά και γενικής μορφώσεως τόσο των εθελοντών του όσο και όλων ανεξαιρέτως των συμπολιτών μας, διοργανώνει ανοικτές ομιλίες και συζητήσεις την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα, που γίνονται στα γραφεία μας στο Μεγάλο Δρόμο (Βασ. Κων/νου 15).

Έτσι την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 7μ.μ. έχουμε προσκεκλημένο τον κοινωνιολόγο-εκπαιδευτικό δρ. Γεώργιο Κόνδη, ο οποίος θα μας μιλήσει με θέμα: «4 ΗΡΩΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. Η σημασία της προσωπικότητας και του εθελοντισμού στις δράσεις του Ερυθρού Σταυρού».
Σας περιμένουμε όλους.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Γεώργιος Κόνδης σπούδασε Κοινωνιολογία και Κοινωνική Ανθρωπολογία. Είναι διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών του Καθολικού Πανεπιστημίου της Λουβαίν (Βέλγιο). Έχει ήδη παρουσιάσει σε Συνέδρια, Επιστημονικές Ημερίδες και περιοδικά κοινωνιολογικές και ανθρωπολογικές έρευνες, καθώς και αρχειακό υλικό σε Δημόσιες Εκθέσεις. Έχει αναλάβει πολλές παρουσιάσεις ατομικών ή συλλογικών έργων. Έχει εκδώσει πέντε μελέτες, έναν τουριστικό οδηγό και περισσότερες από είκοσι ερευνητικές εκθέσεις και επιστημονικές ανακοινώσεις σε συνέδρια. Σήμερα είναι Διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ