ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά για την Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:37:00 π.μ. |
Ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά για την Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου
 Πλησιάζοντας στο τέλος των προγραμματισμένων εκδηλώσεών της η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου, υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση του μαέστρου-αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη (για 16η χρονιά), κλείνει την καλλιτεχνική της περίοδο με δύο σημαντικές εμφανίσεις στο 2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΥΡΩΤΑ και στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΣΥΡΟΥ. 
Η φετινή χορωδιακή χρονιά περιελάμβανε συμμετοχές στο 33ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στο 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, στον ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ, στην εκδήλωση με ομιλητή τον μετεωρολόγο ΤΑΣΟ ΑΡΝΙΑΚΟ, στο 1ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΥΜΝΩΝ (Αγ. Βασίλειος, Λυγουριό) και στην 16η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ που διοργάνωσε με επιτυχία η χορωδία και ο Δήμος. 

Η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου είναι μια σημαντική έκφραση πολιτισμού για το Δήμο που στέκεται δίπλα της και στηρίζει τις προσπάθειές της. Τα μέλη της χορωδίας με αγάπη και διάθεση προσφέρουν το καλύτερο δυνατό και εκπροσωπούν επάξια την ιστορία του τόπου τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ