ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Επιστολή διαμαρτυρίας από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών στην Υπουργό εργασίας για το επερχόμενο κλείσιμο του ΙΚΑ στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:43:00 π.μ. |
Επιστολή διαμαρτυρίας από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών στην Υπουργό εργασίας για το επερχόμενο κλείσιμο του ΙΚΑ στο Άργος
 Επιστολή προς την Υπουργό Εργασίας κ. Αχτσιόγλου απέστειλε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του για το επερχόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ Άργους (ΕΦΚΑ) στην πόλη του Άργους. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Δήμαρχος στην επιστολή του ο Δήμος Άργους Μυκηνών, είναι ο μεγαλύτερος πληθυσμιακά Δήμος του Νομού Αργολίδας και από το υποκατάστημα του Άργους εξυπηρετούνται πολλοί περισσότεροι πολίτες σε σχέση με τα υπόλοιπα καταστήματα της περιοχής. 

Η υποβάθμιση και η οριστική κατάργηση του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Άργους, μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει, στην εξυπηρέτηση των πολιτών και ο Δήμος Άργους Μυκηνών εκφράζει την αντίθεση του.

Η επιστολή του κ. Καμπόσου προς την Υπουργό:

Θέμα: «Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Άργους». 

Κυρία Υπουργέ, Αξιότιμοι Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή, εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας για την ξαφνική υποβάθμιση του υποκαταστήματος ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Άργους (νυν ΕΦΚΑ), χωρίς να λάβετε υπόψη σας τους πολίτες της περιοχής μας, τις ανάγκες τους και τα κριτήρια που εσείς οι ίδιοι έχετε ορίσει.

Όπως σας είναι γνωστό, από τα προηγούμενα οργανογράμματα του ΕΦΚΑ, ο Δήμος Άργους Μυκηνών είναι ο μεγαλύτερος πληθυσμιακά Δήμος του Νομού Αργολίδας, σύμφωνα και με την απογραφή του 2011. Επιπλέον, η έκταση του Δήμου είναι 30% μεγαλύτερη από των υπολοίπων του Νομού και περικλείει ορεινές και δυσπρόσιτες περιοχές. Επιπροσθέτως, οφείλουμε να σημειώσουμε πως πρόκειται για το υποκατάστημα από το οποίο εξυπηρετούνται πολλοί περισσότεροι πολίτες σε σχέση με τα υπόλοιπα καταστήματα της περιοχής.

Με βάση τα άνωθεν, αντιλαμβάνεστε πως μια τέτοια κίνηση υποβάθμισης και σταδιακά οριστικής κατάργησης του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Άργους, μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει, στην εξυπηρέτηση των πολιτών, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το σκοπό της δημόσιας διοίκησης και κατ’ επέκταση του κράτους.

Ενημερωθήκαμε, από το υποκατάστημα ΙΚΑ- ΕΤΑΜ Άργους (ΕΦΚΑ) πως στο επόμενο οργανόγραμμα που μέλλεται να εκδοθεί, πρόκειται να τοποθετηθεί η έδρα της Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ στο Ναύπλιο, γεγονός οξύμωρο αναλογιζόμενος τους πληθυσμιακούς & γεωγραφικούς παράγοντες για τη λήψη της εν λόγω απόφασης.

Παρακαλούμε όπως ανακαλέσετε το τελευταίο σχέδιο σας (ΟΕΥ) και επανέλθετε στο 49ο (όπως και στα προηγούμενα) με σκοπό, την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Εμμένουμε στη θέση παραμονής του υποκαταστήματος στο Άργος και είμαστε διαθέσιμοι να βοηθήσουμε όπου χρειαστεί, ώστε να επιτευχθεί η ορθότερη απόφαση, της παραμονής του Υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Άργους, ως έδρα Τοπικής Διεύθυνση, στο Άργος.

Αναμένουμε άμεση απάντηση σας.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών
Δημήτρης Καμπόσος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ