ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Η Μεικτή Πολυφωνική και η Νεανική Χορωδία του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου σε συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τον Μίκη Θεοδωράκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:56:00 μ.μ. |
Η Μεικτή Πολυφωνική και η Νεανική Χορωδία του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου σε συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τον Μικη Θεοδωράκη
Μεγάλη τιμή για το ΜΕΙΚΤΟ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΣΧΗΜΑ & το ΝΕΑΝΙΚΟ (Choirobics) της ΧΟΡΩΔΙΑΣ του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, η συμμετοχή τους στη συναυλία-αφιέρωμα στο μεγάλο συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο "ΌΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΗ", που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιουνίου 2017, στο ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

Τα δύο χορωδιακά σύνολα που έχω την τιμή να διδάσκω και να διευθύνω, επελέγησαν και προσκλήθηκαν στη σημαντική αυτή βραδιά για να αποδώσουν χορωδιακά, κομμάτια από τα σημαντικότερα έργα του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, παρουσία του ιδίου.
Οι χορωδίες μας, θα συμπράξουν με μερικές από τις καλύτερες χορωδίες στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και με γνωστούς λυρικούς και λαϊκούς καλλιτέχνες και ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη.

Το ΜΕΙΚΤΟ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΣΧΗΜΑ & το ΝΕΑΝΙΚΟ "Choirobics" του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ ΝΑΥΠΛΙΟΥ συνεχίζουν την ανοδική καλλιτεχνική τους πορεία και γίνονται πρεσβευτές μουσικού πολιτισμού του τόπου μας, δίνοντας το παρόν σε ένα τόσο σημαντικό μουσικό-πολιτιστικό γεγονός.
Ευχαριστώ όλους τους χορωδούς για την έντονη προσπάθεια που καταβάλλουν με συνεχείς πρόβες για την άρτια καλλιτεχνική παρουσία μας στην εκδήλωση. Ευχαριστώ επίσης το ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και το Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ για την αρωγή τους στις προσπάθειές μας.
Θεοδόσης Αντωνιάδης
Μαέστρος-Αρχιμουσικός
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ