ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Φ.Κουρεμπές: Δηλώστε εγκαίρως τις ζημιές για να πραγματοποιηθούν άμεσα εκτιμήσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:18:00 μ.μ. |
 Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τη Δευτέρα 19 Ιουνίου ,μετά την πρόσφατη χαλαζόπτωση της Παρασκευής 16 Ιουνίου, που έπληξε καλλιέργειες της Αργολίδας υπό την προεδρεία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελου Αποστόλου, και παρουσία του υφυπουργού, κ. Βασίλειου Κόκκαλη και του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, κ. Χαράλαμπου Κασίμη και στην οποία συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος, ο Δήμαρχος Άργους καθώς και εκπρόσωποι των αγροτών, ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. κ. Θεοφάνης Κουρεμπές δήλωσε:

"Συντονίζεται ήδη η διαδικασία εκτίμησης των ζημιών που προκάλεσε η χαλαζόπτωση με σκοπό την όσο το δυνατόν ταχύτερη εκτίμηση και αποζημίωση των παραγωγών." 

Ειδικότερα, κάλεσε τους παραγωγούς να δηλώσουν εγκαίρως τις ζημιές τους αναφέροντας ότι πρόκειται να πραγματοποιηθούν άμεσα εκτιμήσεις στις καλλιέργειες που βρίσκονται κοντά στο στάδιο της συγκομιδής, καθώς και επισημάνσεις στις υπόλοιπες καλλιέργειες.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. , επισκέφτηκε το Υποκατάστημα του Οργανισμού στην Τρίπολη, όπου είδε από κοντά τις ζημιές που προξενήθηκαν σε καλλιέργειες της περιοχής και συζήτησε με τα στελέχη του Υποκαταστήματος την πορεία εκτιμήσεων των χαλαζόπληκτων περιοχών και το χρονοδιάγραμμα καταβολής των αποζημιώσεων στους πληγέντες αγρότες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ