ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Αποστόλου: Ο αγροτικός χώρος έχει τις δυνατότητες και τους πόρους για να βγει στις αγορές (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:55:00 μ.μ. |
Αποστόλου: Ο αγροτικός χώρος έχει τις δυνατότητες και τους πόρους για να βγει στις αγορές (βίντεο)
Tο πρωί της Δευτέρας 19 Ιουνίου 2017 στο Ναύπλιο ξεκίνησε η 3η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 στο Ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ».
Η 3η Επιτροπή Παρακολούθησης πραγματοποιείται υπό την προεδρεία του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, κ. Χαράλαμπου Κασίμη.
Τη συνεδρίαση παρακολούθησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελος Αποστόλου και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλειος Κόκκαλης.
Τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης ενημερωθηκαν σχετικά με την πορεία υλοποίησης του ΠΑΑ 2014-2020, το μελλοντικό σχεδιασμό υλοποίησης του Προγράμματος, την ετήσια έκθεση υλοποίησης 2017 (έτους εφαρμογής 2016), συμπεριλαμβανόμενης της αξιολόγησης προόδου των δεικτών υλοποίησης του προγράμματος, την τροποποίηση ορισμένων κριτηρίων επιλογής μέτρων /δράσεων του ΠΑΑ, τη 2η υποβολή της πρότασης 1ης τροποποίησης του Προγράμματος και τέλος την πρόοδο κάλυψης των εκ των προτέρων αιρεσιμοτήτων.
Ο αγροτικός χώρος έχει τις δυνατότητες και τους πόρους για να βγει στις αγορές

"Υπάρχει μια συγκυρία, η γνωστή απόφαση του Eurogroup, που μας δείχνει τον δρόμο για να βγούμε στις αγορές, για να βάλουμε ένα τέλος στο μνημόνιο. Σε αυτή τη διαδικασία ο αγροτικός χώρος έχει αυτή την ώρα και τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και άλλα πολλά, αλλά ταυτόχρονα έχουμε και τους πόρους, το εργαλείο του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης, κοντά στα 6 δισ. πόρους" τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας στους δημοσιογράφους. "Πρέπει να επιταχύνουμε από εδώ και πέρα όλη τη διαδικασία, ούτως ώστε αυτό που λέμε ανάπτυξη, παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, μέσα σε πολύ σύντομο χρόνο να μας δώσει πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα" πρόσθεσε.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσαν ο Υπουργός κ. Αποστόλου και ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Γκιόλας:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ