ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Εμπορικός Σύλλογος Άργους προς Γ. Γκίολα: Αντί για περισσότερες δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ, εισπράξαμε την αύξηση των διακοπών του ρεύματος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:28:00 μ.μ. | |
Εμπορικός Σύλλογος Άργους προς Γ. Γκίολα: Αντί για περισσότερες δόσεις  των ληξιπρόθεσμων οφειλών, εισπράξαμε την αύξηση των διακοπών του ρεύματος
Προς: Βουλευτή Αργολίδας  κ. Ιωάννη Γκιόλα


Κύριε βουλευτά ,
μετά το σχετικό έγγραφο του Συλλόγου για το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την ΔΕΗ, με το οποίο ζητούσαμε περισσότερες δόσεις σε όλους ανεξαιρέτως , χωρίς προκαταβολή και δίχως τιμωρίες ( τύπου επανασύνδεσης), ενημερωθήκαμε ότι στείλατε επιστολή προς τον κ. Παναγιωτάκη με τα αιτήματά μας, που για τους καιρούς που διανύουμε κρίνονται δίκαια και απαραίτητα.


Σαν ''απάντηση'' στο δίκαιο αίτημα μας εισπράξαμε ως πολίτες από την ΔΕΗ και τον κ. Παναγιωτάκη, την αύξηση των διακοπών του ρεύματος τόσο σε εμπορικά καταστήματα όσο και σε οικίες , με περισσότερα μάλιστα συνεργεία να εργάζονται γι΄ αυτό, ενώ όλη η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό και απόγνωση.

Κύριε Βουλευτά ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους ζητάει την παρέμβαση σας ώστε να μας κλείσετε ραντεβού με τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ.Γ.Σταθάκη ή με τον Υφυπουργό κ. Σ.Φάμελο .

Στην συνάντηση θα εκπροσωπήσει τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους, ο Πρόεδρος του Συλλόγου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ.Αντώνης Καλοθέου, και από πλευράς Ομοσπονδίας Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος, ο Πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΕΕ κ. Ηλίας Παυλίδης.


      Ο Πρόεδρος                Η Γραμματέας
Καλοθέου Αντώνιος      Τζίμου Αναστασία






ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ