ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:35:00 π.μ. |
Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων
 Κατεπείγουσα  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ναυπλιέων (Βασ. Κων/νου 34, 2ος όροφος) στις 09 Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης :

1ο Θέμα
Περί έγκρισης Νο 2 πρακτικού της επιτροπής συνοπτικού διαγωνισμού του έργου: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΝΑΡΗΤΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΙΚ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ.

2ο Θέμα
Περί έγκρισης Νο 3 πρακτικού της επιτροπής συνοπτικού διαγωνισμού του έργου: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ –ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ.

3ο θέμα
Περί καθορισμού των όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και παραλίας Ναυπλίου, Τολού, Δρεπάνου, για τρία έτη.

4ο θέμα
Περί καθορισμού των όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και παραλίας Ψιλής Άμμου Τολού , για τρία έτη.

Το κατεπείγον της συνεδρίασης συνίσταται στο γεγονός ότι θα πρέπει άμεσα να ληφθεί απόφαση επί των δύο πρώτων θεμάτων που αφορούν έργα ,διότι επείγει η έναρξη εκτέλεσης τους και επί των δύο τελευταίων θεμάτων, διότι υφίσταται καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση της σχετικής διακήρυξης. 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ &
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ