ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Γιώργος Λαπαθιώτης: Η σημερινή διοίκηση του Παναυπλιακού μπορεί να αναγνωρίσει την μοναδική ευκαιρία που παρουσιάζεται με τον Π. Ταχτσίδη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:56:00 π.μ. |
Γιώργος Λαπαθιώτης: Η σημερινή διοίκηση του Παναυπλιακού μπορεί να αναγνωρίσει την μοναδική ευκαιρία που παρουσιάζεται με τον Π. Ταχτσίδη
 Σε συνέχεια της πρόσφατης τοποθέτησης μου για την μεγάλη ευκαιρία που παρουσιάστηκε στον Παναυπλιακό, με την επιθυμία του Παναγιώτη Ταχτσίδη να αναλάβει την ομάδα, θέλω για μία ακόμη φορά να απευθύνω δημόσια έκκληση στην διοίκηση της ομάδας υπό τον Κο Γεώργιο Ψυχογυιό, να επιτρέψει με τις κινήσεις της την αξιοποίηση αυτής της μοναδικής ευκαιρίας.


Η σημερινή διοίκηση του Παναυπλιακού γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον τα τεράστια προβλήματα της ομάδας, τα οποία έχει κληθεί η ίδια να διαχειριστεί τον τελευταίο χρόνο.

Σε ένα οικονομικό περιβάλλον όπως αυτό που όλοι ζούμε και γνωρίζουμε, οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που έχει καταβάλλει η σημερινή διοίκηση με αυταπάρνηση, υπερβάλλοντα ζήλο και προσωπικές θυσίες, δυστυχώς δεν επαρκούν για να εγγυηθούν την ομαλή μελλοντική πορεία της ομάδας.

Οι φίλαθλοι του Παναυπλιακού, οι οποίοι στο παρελθόν με το υστέρημα τους ήταν πάντοτε στο πλευρό της ομάδας, πλέον σήμερα δεν μπορούν για αντικειμενικούς λόγους να συνεχίσουν να το πράττουν.

Το μέλλον προδιαγράφεται δυσοίωνο, εάν δεν αντιμετωπισθεί στη ρίζα του το μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει όχι μόνον τον Παναυπλιακό αλλά και συνολικά τον Ελληνικό αθλητισμό, και το οποίο είναι η έλλειψη των απαραίτητων οικονομικών μέσων.

Η εκδήλωση των προθέσεων του Παναγιώτη Ταχτσίδη, αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την σημερινή διοίκηση του Παναυπλιακού να πράξει το καλύτερο για το μέλλον της ομάδας, εξασφαλίζοντας την επόμενη ημέρα του Παναυπλιακού σε ένα διοικητικό περιβάλλον, που θα αποτελείται από ανθρώπους εγνωσμένης οικονομικής αυτάρκειας με γνώση του χώρου του ποδοσφαίρου, και με διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά.

Όπως όλοι γνωρίζουμε ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή το οποίο καθορίζει τις εξελίξεις, είναι η εκμετάλλευση της χρονικής συγκυρίας (timing).

Η πρόσφατη ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου έδειξε, ότι σε περιπτώσεις που η ευκαιρία αφέθηκε να περάσει χωρίς να αξιοποιηθεί, οι εξελίξεις υπήρξαν, το λιγότερο, δυσάρεστες και σε πολλές περιπτώσεις δραματικές για τις ομάδες (π.χ. Τρίπολη) που οι διοικούντες "όταν ο Θεός έβρεχε χρήματα και ευκαιρίες αυτοί κρατούσαν ομπρέλα".

Θέλω να πιστεύω ότι η σημερινή διοίκηση του Παναυπλιακού υπό τον Κο Γεώργιο Ψυχογυιο, ύστερα από την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε επί ένα χρόνο, χάρη στην οποία ακόμη υπάρχει Παναυπλιακός (αλλιώς θα είχε εξαφανισθεί με οριστική διάλυση), μπορεί να αναγνωρίσει την μοναδική ευκαιρία που παρουσιάζεται και να κάνει άμεσα τις απαραίτητες κινήσεις για την αξιοποίηση της.

Γιώργος Λαπαθιώτης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ