ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:43:00 μ.μ. |
Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων
 Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ναυπλιέων (Βασ. Κων/νου 34, 2ος όροφος) στις 20 Ιουνίου 2017, ημέρα Tρίτη και ώρα 12:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης :

1ο ΘΕΜΑ :Περί ματαίωσης διαγωνισμού για την προμήθεια τεσσάρων απορριμματοφόρων οχημάτων τύπου πρέσσας του Δ.Ναυπλιέων.

2ο ΘΕΜΑ: Περί έγκρισης πρακτικών Νο 1 & Νο 2 της επιτροπής παραλαβής και αποσφράγισης για το συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό για την προμήθεια ειδών καθαριότητας,ευπρεπισμού και ειδών υγιεινής για τις ανάγκες του Δήμου Ναυπλιέων και των Ν.Π.Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ, Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν και Λιμενικού Ταμείου για το 2017.

3ο ΘΕΜΑ: Περί έγκρισης του 1ου πρακτικού της επιτροπής συνοπτικού διαγωνισμού του έργου: « Εγκατάσταση σήμανσης ελέγχου κυκλοφορίας στην οδό Αμαλίας».

4ο ΘΕΜΑ: Περί έγκρισης 2ου πρακτικού της επιτροπής συνοπτικού διαγωνισμού του έργου : «Διάνοιξη –Ασφαλτόστρωση ΔΕ Ναυπλίου»

5ο ΘΕΜΑ: Περί έγκρισης 3ου πρακτικού ( ελέγχου επικαιροποιημένων δικαιολογητικών) της επιτροπής συνοπτικού διαγωνισμού του έργου: « ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ Δ.ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ».

6ο ΘΕΜΑ: Περί έγκρισης 3ου πρακτικού ( ελέγχου επικαιροποιημένων δικαιολογητικών) της επιτροπής συνοπτικού διαγωνισμού του έργου: « ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΛΕΥΚΑΚΙΩΝ ».
Το κατεπείγον της συνεδρίασης συνίσταται στο γεγονός ότι θα πρέπει να ληφθεί απόφαση επί του πρώτου θέματος, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα διαδικασία δημοπράτησης και για τα υπόλοιπα θέματα στο γεγονός ότι πρόκειται για διαγωνισμούς εν εξελίξει , των οποίων η ολοκλήρωση επείγει .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ &
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ