ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Γιώργος Λαπαθιώτης: Η προσωπικότητα και η εμπειρία του Π. Ταχτσίδη θα ξαναδώσουν το χαμένο όραμα στην ιστορική ομάδα του Πανναυπλιακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:27:00 μ.μ. |
Γιώργος Λαπαθιώτης: Η προσωπικότητα και η εμπειρία του Π. Ταχτσίδη θα ξαναδώσουν το χαμένο όραμα στην ιστορική μας ομάδα του Πανναυπλιακού
Κάνω έκκληση στον κ.Ψυχογιό και στα μέλη που απαρτίζουν τη σημερινή διοίκηση να βοηθήσουν τις διαδικασίες ώστε να αναλάβει η νέα διοίκηση από «ΧΘΕΣ»

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στα διοικητικά του Πανναυπλιακού, ο γνωστός Ναυπλιώτης επιχειρηματίας Γιώργος Λαπαθιώτης, που έχει διατελέσει παράγοντας στον ιστορικό σύλλογο του Ναυπλίου, σε καλές στιγμές και σε επίπεδο επαγγελματικών κατηγοριών, δήλωσε:

"Σήμερα είναι η μεγάλη ευκαιρία για την αγαπημένη ομάδα της πόλης μας .Η πρωτοβουλία ενός δικού μας παιδιού, του Παναγιώτη Ταχτσίδη, να θέσει εαυτόν επικεφαλής διοικητικού σχήματος που θα αναλάβει τον Πανναυπλιακό πρέπει να γίνει δεχτή από «ΧΘΕΣ». Δεν υπάρχει καμία πλέον δικαιολογία και για κανέναν.

Όλοι οι Ναυπλιείς αγκαλιάζουμε την πρόταση του Παναγιώτη και περιμένουμε από τον κ.Ψυχογιό να κάνει το ίδιο. Σε αυτή την απόφαση του Παναγιώτη έχω συμβάλει και εγώ, μετά από αρκετές συναντήσεις μαζί του. Στο πρόσωπο του συμπολίτη μας, που μας κάνει περήφανους τόσο με τους συλλόγους που αγωνίζεται, όσο και με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας, υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για την πρόοδο του Πανναυπλιακού. 

Η προσωπικότητα και η εμπειρία του Παναγιώτη μπορούν να ξαναδώσουν το χαμένο ΄Οραμα στην ιστορική μας ομάδα. Στους άμεσους στόχους μας η άνοδος του σωματείου σε εθνικές κατηγορίες και η λειτουργία Ακαδημιών. Στο διοικητικό σχήμα, που θα ηγείται για ευνόητους λόγους μέλος της οικογένειας του Παναγιώτη, θα συμμετέχω και εγώ από τη θέση του αντιπροέδρου. 

Το οφείλω στον τόπο που ζω και εργάζομαι, το οφείλω στα νέα παιδιά, το οφείλω στον Παναγιώτη Ταχτσίδη αλλά προπάντων στην ιστορία του Πανναυπλιακού. Το μπάτζετ, που θα διατεθεί για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και την επίτευξη των στόχων της, θα καλυφθεί εξολοκλήρου από τα μέλη της διοίκησης. 

Κάνω έκκληση στον κ.Ψυχογιό και στα μέλη που απαρτίζουν τη σημερινή διοίκηση να βοηθήσουν τις διαδικασίες ώστε να αναλάβει η νέα διοίκηση από «ΧΘΕΣ». 

Με εκτίμηση 
Γιώργος Λαπαθιώτης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ