ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ευχαριστίες της ΓΕΑ για την διεξαγωγή των αγώνων στίβου στο ΔΑΚ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:18:00 μ.μ. |
Ευχαριστίες της ΓΕΑ για την διεξαγωγή των αγώνων στίβου στο ΔΑΚ Ναυπλίου
Η Πρόεδρος της Γ.Ε. Αργολίδας Ελβίρα Τσιτουρίδου και το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλουμε  να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην διεξαγωγή των αγώνων στίβου του Σωματείου στις 3 Ιουνίου 2017 στο ΔΑΚ Ναυπλίου.
Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, τον ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων, τον ΣΕΓΑΣ, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών ΡΕΑ και το Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ.

Στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων συνετέλεσαν και οι κριτές του συνδέσμου Ανατολικής Πελοποννήσου που τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Συγχαίρουμε τους μικρότερους και μεγαλύτερους αθλητές που μετείχαν στους αγώνες και που χάρηκαν με ενθουσιασμό αυτή τη γιορτή του στίβου για το τέλος της αθλητικής χρονιάς.
Τους αγώνες παρακολούθησαν το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Παρασκευή Παχατουρίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δημόσιας Υγείας, Αθλητισμού - Πολιστισμού και Πρόεδρος της ΕΠΣΑ Βασίλης Σιδέρης, το μέλος του Δ.Σ. του Ποσειδώνα Λουτρακίου Τάσος Φουντούκης, το Δ.Σ. της ΓΕΑ και οι γονείς των παιδιών.

Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Νικητής στην σφαιροβολία ΠΠΒ΄ αναδείχθηκε ο υπερταλαντούχος αθλητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου Ροντζόκος ΚωνσταντΊνος που απογείωσε τη σφαίρα στα 14, 84μ. Ήταν νικητής και στα "Θώδεια" στο Λουτράκι στους ΠΠΒ΄ αλλά και στους ΠΠΔ΄.

Νικήτρια στα 600μ. η Στρατίκη Παρασκευή του Ποσειδώνα Λουτρακίου.
Τη Δεύτερη και Τρίτη θέση κατέλαβαν αντίστοιχα οι νεαρές ταλαντούχες αθλήτριες της ΓΕΑ, Γιαννοπούλου Σιάνα και Ναταλία Ζαφείρη.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ