ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Χρυσό μετάλλιο η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου στο πανελλήνιο στίβου - Συγχαρητήρια Γιάννη Γκιόλα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:20:00 μ.μ. |
Χρυσό μετάλλιο η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου στο πανελλήνιο στίβου
 Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στα 800μ , η Ναυπλιώτισσα πρωταθλήτρια στίβου Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα , που διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα. 


Mε δήλωση του ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας συγχαίρει την πρωταθλήτρια  για την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Συγκεκριμένα ο κ. Γκιόλας αναφέρει:

΄΄ Θέλω να συγχαρώ και δημόσια την συμπατριώτισσα μας πρωταθλήτρια Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, για μια ακόμη μεγάλη διάκριση που πέτυχε σήμερα, την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 800 μέτρα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, στην Πάτρα.

Οι κόποι και η σκληρή δουλειά της Κωνσταντίνος ανταμείβονται με υψηλές διακρίσεις όπως η σημερινή αλλά και η πρόσκλησή της στην Εθνική Ελλάδας για το κύπελλο στίβου) Μπρούνο Ζάουλι) σε λίγες μέρες στη Γαλλία.

Επίσης θέλω να συγχαρώ δυο ακόμη συμπατριώτισσες μας αθλήτριες, την Ελπίδα Καρκαλάτου και τη Βίκυ Κωτσοβού για την πολύ καλή τους παρουσία στο πανελλήνιο στίβου και την τιμητική θέση που κατέλαβαν στο αγώνισμα τους ( 3η στα 200 , 5η στα 400 και 6η στον ακοντισμό αντίστοιχα).

Σε όλες τις αθλήτριες που εκπροσώπησαν επάξια την Αργολίδας εύχομαι υγεία και δύναμη για τη συνέχιση του ωραίου αγώνα τους ΄΄.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ