ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Η "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ" διπλασίασε την δύναμη της στις εκλογές του Σ.Ε.Π.Ε. Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:14:00 π.μ. | |
Η "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ" διπλασίασε την δύναμη της στις εκλογές στο ΣΕΠΕ Αργολίδας
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ, σας ευχαριστεί για την ψήφο σας , που είχε σαν αποτέλεσμα το διπλασιασμό των δυνάμεων του σε σχέση με τα αποτελέσματα του 2015.
Γνωρίζετε από την πείρα σας, οι συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, έδωσαν και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να δυναμώσει μέσα στον κλάδο ένα κίνημα που θα παλεύει ανυποχώρητα απέναντι σε όλες τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις, για σωματεία που θα λειτουργούν ουσιαστικά και θα είναι στήριγμα όλων των συναδέλφων, ποτέ ευκαιριακά ή τυχοδιωκτικά, με στόχο μόνο τις όποιες εκλογές σε σωματεία, αλλά με αυτοθυσία , ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ.

Συνεχίζουμε με τη στήριξή σας αταλάντευτα τον αγώνα για αλλαγή των συσχετισμών δύναμης στη ΔΟΕ, ανασύνταξη του εκπαιδευτικού κινήματος και ισχυροποίηση του ταξικού προσανατολισμού του.

Παλεύουμε για συσπείρωση δυνάμεων με στόχο τη δημιουργία μιας λαϊκής-κοινωνικής συμμαχίας, που ενιαία θα μπλοκάρει τα αντιλαϊκά-αντιεκπαιδευτικά μέτρα . Δε θα εναποθέτει την επίλυσή τους στην εναλλαγή κυβερνητικών διαχειριστών , σε "επαναστάτες" ευκαιρίας, με το κίνημα χειροκροτητή της κυβερνητικής πολιτικής και τους εργαζόμενους θεατές των εξελίξεων Παλεύουμε για Ομοσπονδία, οργανωτή της πάλης των εργαζομένων στους δύσκολους καιρούς που έρχονται!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ