ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Ανδριανός: Αδικαιολόγητη μη συμπερίληψη καθηγητών φυσικής αγωγής από την Αργολίδα στην επιτροπή εξέτασης υποψηφίων ΤΕΦΑΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:26:00 μ.μ. | |
Ανδριανός: Αδικαιολόγητη μη συμπερίληψη καθηγητών φυσικής αγωγής από την Αργολίδα στην επιτροπή εξέτασης υποψηφίων ΤΕΦΑΑ
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου με θέμα την αδικαιολόγητη μη συμπερίληψη καθηγητών φυσικής αγωγής από την Αργολίδα στην επιτροπή εξέτασης υποψηφίων ΤΕΦΑΑ.

Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

“Έντονες αντιδράσεις και εύλογους προβληματισμούς στην εκπαιδευτική κοινότητα της Αργολίδας έχει προξενήσει η αδικαιολόγητη απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου μετά από εμπρόθεσμη απάντηση της Δευτεροβάθμιας Αργολίδας, η επιτροπή εξέτασης υποψηφίων ΤΕΦΑΑ να μην έχει ούτε έναν καθηγητή Φυσικής Αγωγής από την Αργολίδα, ενώ ζητήθηκαν από όλους τους νομούς δύο άτομα.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Για ποιους λόγους δεν συμπεριλήφθηκαν καθηγητές φυσικής αγωγής από την Αργολίδα στην επιτροπή εξέτασης υποψηφίων ΤΕΦΑΑ”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ