ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Σκέψεις και προτάσεις για την επόμενη μέρα του Πανναυπλιακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:40:00 μ.μ. |
Σκέψεις και προτάσεις για την επόμενη μέρα του Πανναυπλιακού
 Η συγκέντρωση για τον Πανναυπλιακό ήταν πολυπληθής και το θετικό είναι ότι ηταν πολυσυλλεκτική. Απαιτήθηκε κατά γενική ομολογία καινούργιο ξεκίνημα και φυσικά με καινούργιους ανθρώπους με όρεξη και μεράκι και φυσικά χρήματα.

Ο Πανναυπλιακός θα είναι πάντα η μοναδική ομάδα της πόλης που θα καταφέρνει να έχει κόσμο και έξω από το εργατικό κέντρο, είναι το πιο λαοφιλές αθλητικό σωματείο της πόλης και συνάμα το πιο ιστορικό, είναι η μόνη ομάδα της πόλης που χιλιάδες (ίσως κάποια στιγμή όπως παλιά) θεατές είναι δυνατόν να τη χειροκροτούνε σε κάθε της δραστηριότητα. 

Κανένας δεν είναι περισσότερο η λιγότερο φίλαθλος της ομάδας, όλοι έχουμε τα προσωπικά μας βιώματα παιδιόθεν,όλοι θέλουμε να δούμε την ομάδα να μεγαλουργεί και να καμαρώνουμε ,γιατι κακά τα ψέματα το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ ! 

Στο δια ταύτα λοιπόν......η ομάδα λοιδορείται,το ίδιο και η διοίκηση....κατά γενική ομολογία,κανένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της περιοχής μας δεν ενδιαφέρεται για τον Πανναυπλιακό, αντίθετα έχει γίνει σημείο αναφοράς προς αποφυγή,η ομάδα ξεφτιλίζεται σε κλαρινοπανηγύρια ,η ιστορία της βανδαλίζεται......όταν βανδαλίζεται η ιστορία ενός τόπου βανδαλίζονται και οι κατοικοι αυτού του τόπου βέβαια και η κατηφόρα έχει πιάσει βούρκο. 

Ας πάμε στα διαδικαστικά......άκουσον άκουσον....78 μέλη έχει ο Πανναυπλιακός και το 99% σχεδόν...αν όχι το 100% είναι από τη περιοχή της Μηδέας, λόγω της γνωστής συγχώνευσης με το Παναρίτι, αυτοί οι άνθρωποι βέβαια...εφόσον στην ουσία δεν υπαρχει η ένωση τώρα, ασχολούνται διοικητικά με άλλες ομάδες πλέον. 

Δηλαδή σε περίπτωση εκλογών του Πανναυπλιακού, πρόεδροι άλλων ομάδων...ας μην αναφερθώ σε ονόματα ειναι γνωστά (και δεν έχω και τίποτα μαζί τους απλά αναφορά το κάνω) θα εκλέξουν διοίκηση στο Πανναυπλιακό....οξύμωρο δεν ακούγεται? 

Ας πάω στις προτάσεις μου: 

1)άμεση παραίτηση του νυν διοικητικού συμβουλίου και ορισμός προσωρινού από την επταμελή επιτροπή 

2)σε μια βδομάδα εγγραφή νέων μελών (ελάχιστο 5 ευρώ το μήνα) που θα έχουν βέβαια και δικαίωμα ψήφου. Αν κρίνω από τη προσέλευση των 200 ατόμων,  έχουμε το ελάχιστο 1000 ευρώ το μήνα, βέβαια τα 200 άτομα εύκολα μπορούν να γίνουν 500 και παραπάνω.....μακάρι 

3)ανακήρυξη εκλογών σε ένα μήνα και εκλογή διοικητικού συμβουλίου 

4)εννοείται οτι οι πρώτοι που έχουν λόγο είναι η ζωντανή ιστορία της ομάδας....οι ίδιοι οι παίκτες που δόξασαν τη πόλη !!! 

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ

Σωτήρης Μανός
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ