ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Δωρεά υπερσύγχρονου αλκοολομέτρου από τον όμιλο Euroins στην Τροχαία Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:07:00 μ.μ. |
Δωρεά υπερσύγχρονου αλκοολομέτρου από τον όμιλο Euroins στην Τροχαία Ναυπλίου
Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, σε μία συγκινητική συνάντηση στο χώρο της Memphis Go Kart Ναυπλίου βρέθηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Global Insurance Group (αποκλειστικής μεσιτικής εκπροσώπου του Ασφαλιστικού Ομίλου Euroins στην Ελλάδα) κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης με τον πρώτο Έλληνα οδηγό αγώνων καρτ με αναπηρία κ. Παναγιώτη Παρασκευόπουλο.
Η Εταιρεία των Ασφαλιστών είναι υπερήφανος χορηγός του κ. Παρασκευόπουλου στους αγώνες του και στην συνάντηση συζητήθηκαν οι υπάρχουσες ανάγκες και ο τρόπος ενίσχυσης της προσπάθειάς του.
Ο κ. Π. Παρασκευόπουλος, τονίζοντας ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει προκειμένου να συνεχίζει τις συμμετοχές του σε πανελλήνιους αγώνες είναι τεράστιες, απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Κ. Μάκαρη θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει τον Όμιλο για τη συνεχή στήριξη, την αδιάκοπη επικοινωνία και το ειλικρινές ενδιαφέρον της αγωνιστικής του εξέλιξης.
Η συνάντηση έκλεισε με μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου, κ. Ναταλία Στεφανίδη, η οποία θα προβληθεί άμεσα και όπως τονίζεται, αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.
Την Δευτέρα 12 Ιουνίου, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Global Insurance Group, αποκλειστικής μεσιτικής εκπροσώπου του Ασφαλιστικού Ομίλου Euroins στην Ελλάδα, κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή Τροχαίας Ναυπλίου κ. Γεώργιο Σταμέλο.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε τόσο στα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η Τροχαία, ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο, όσο και στις ελλείψεις που δυσχεραίνουν το έργο της. Κατόπιν αυτών, ο κ. Κ. Μάκαρης, εκ μέρους της Εταιρείας των Ασφαλιστών, προέβη σε δωρεά ενός υπερσύγχρονου αλκοολομέτρου για την κάλυψη των αναγκών της περιοχής.
Δεν είναι η πρώτη δωρεά του Ασφαλιστικού Ομίλου και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία καθώς πεποίθηση τόσο του Ομίλου όσο και του κ. Κ. Μάκαρη προσωπικά, είναι ότι η πρόληψη είναι σημαντικότερη της ίασης. Στα στιγμιότυπα της συνάντησης,  ο κ. Κ. Μάκαρης επεξηγεί το πλήθος των λειτουργιών και των παραμέτρων του αλκοολομέτρου, που αποτελεί παρακαταθήκη για το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ