ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Συγκλονιστικό: Εγκλωβισμένη στον πύργο του Λονδίνου μεταδίδει ζωντανά μέσω Facebook (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:29:00 π.μ. |
Συγκλονιστικό: Εγκλωβισμένη στον πύργο στο Λονδίνο μεταδίδει ζωντανά μέσω Facebook (βίντεο)
 Άλλο ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει τις στιγμές αγωνίας που έζησαν όσοι βρίσκονταν μέσα στον πύργο Γκρένφελ κοντά στο Νότινγκ Χιλ στο Λονδίνο έφερε στη δημοσιότητα το Sky News.


Πρόκειται για ένα βίντεο που μετέδωσε μέσω Facebook η 30χρονη Ράνια Ίμπραμ για την οποία είναι άγνωστο αν είναι ζωντανή ή αν συμπεριλαμβάνεται στους αγνοούμενους και τα θύματα από τη φονική φωτιά στο Λονδίνο.

Η γυναίκα βρίσκεται πίσω από την κλειστή πόρτα του διαμερίσματός της ενώ ο διάδρομος ακριβώς από έξω έχει γεμίσει καπνούς.

Κάποια στιγμή από το διάδρομο ακούγονται φωνές. Μια άλλη γυναικεία φωνή προσπαθεί να την συμβουλέψει να απομακρυνθεί από την πόρτα. «Δεν θα σου κάνει καλό να βρίσκεσαι εδώ. Δεν θα μπορείς να ανασάνεις. Έχεις παιδιά. Ούτε αυτά θα μπορούν να ανασάνουν» ακούγεται να λέει.

Η γυναίκα, τελικά, ανοίγει την πόρτα με τον καπνό να εισβάλει στο διαμέρισμα ενώ εκείνη φωνάζει «ελάτε μέσα» σε όσους ενοίκους του 24ωροφου κτηρίου βρίσκονταν στον διάδρομο.

Η γυναίκα είναι τρομαγμένη και ακούγεται να προσεύχεται για τη σωτηρία της ενώ τη φωνή της διακόπτει ο βήχας που προκαλείται από τον καπνό.

Η 30χρονη έμενε στον 23ο όροφο του κτηρίου και το βίντεο πιστεύεται ότι μεταδόθηκε στις 1:40 τα ξημερώματα, περίπου 45 λεπτά μετά την έναρξη της πυρκαγιάς.

Προς το τέλος του βίντεο η γυναίκα βγαίνει στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της καθώς βλέπει στο δρόμο τα φώτα από τα οχήματα της πυροσβεστικής και τα ασθενοφόρα.

Πανικόβλητη αρχίζει να φωνάζει «βρισκόμαστε εγκλωβισμένοι στον 23ο όροφο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ» αν και βρίσκεται πολύ ψηλά για να την ακούσουν.

Η γυναίκα παραμένει άγνωστο αν κατάφερε να γλιτώσει καθώς εκτιμάται ότι όσοι οι τελευταίοι τρεις όροφοι του κτηρίου έγιναν «παγίδα θανάτου» για όσους βρίσκονταν σε αυτούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ