ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Στο telesport.gr ο τελικός του Φείδωνα Άργους με τον ΠΑΟΚ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:23:00 μ.μ. |
Στο telesport.gr ο τελικός του Φείδωνα Άργους με τον ΠΑΟΚ
 H κυριαρχία και η πείρα του ΠΑΟΚ θα τεθούν αντιμέτωπες με το πάθος και τον ενθουσιασμό του πρωτάρη του Φείδωνα Άργους στον ποδοσφαιρικό τελικό του Κυπέλλου Γυναικών, που θα διεξαχθεί στo Ενωσιακό Γήπεδο Βοιωτίας (Αγ.Σπυρίδων Ορχομενού) την προσεχή Κυριακή 4 Ιουνίου στις 18:00. 

Η ομάδα του δικεφάλου του βορρά είναι χωρίς αμφισβήτηση η καλύτερη ελληνική ποδοσφαιρική γυναικεία ομάδα την τελευταία δεκαετία. 

Έχει ήδη στεφθεί πρωταθλήτρια για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2017) κι αυτός ο τίτλος είναι ο 11ος τα τελευταία 12 χρόνια. Από το 2013 και μετά συνδυάζει το πρωτάθλημα με το κύπελλο και είναι λογικό να στοχεύει στο πέμπτο συνεχόμενο νταμπλ. Στον ημιτελικό, που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 28/5, ο ΠΑΟΚ νίκησε τα Τρίκαλα με 5-0.

Αντίπαλός του στον τελικό είναι η ομάδα-έκπληξη της διοργάνωσης, ο Φείδων Άργους. Με ιστορία μόλις πέντε ετών (ιδρύθηκε το 2012) η ομάδα της Αργολίδας έκανε εξαρχής αισθητή την παρουσία της στο γυναικείο ποδόσφαιρο, ανέβηκε… τρέχοντας τις κατηγορίες και πριν προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου (επικρατώντας με 1-0 της Προοδευτικής Περάματος επίσης την περασμένη Κυριακή) εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην Α’ Εθνική κατηγορία την επόμενη σεζόν.

Συντονιστείτε στο telesport.gr την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 17:00 για να μην χάσετε ούτε λεπτό από την συναρπαστική μάχη, με έπαθλο την κούπα!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ