ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Με White Party ξεκίνησε η σεζόν για το "Nikki Beach" στο Πόρτο Χέλι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:51:00 π.μ. |
 Με White Party ξεκίνησε η σεζόν για το "Nikki Beach" στο Πόρτο Χέλι
 Το White Party, το signature event των ανά τον κόσμο Nikki Beach, σηματοδότησε και φέτος την έναρξη του καλοκαιριού στη ριβιέρα της Πελοποννήσου.

Το «Nikki Beach Resort & Spa» στο Πόρτο Χέλι υποδέχτηκε την καλοκαιρινή σεζόν με το καθιερωμένο White Party που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τα Nikki Beach σε όλον τον κόσμο, το οποίο φέτος είχε θέμα «Circus». Ξυλοπόδαροι, χορευτές με μάσκες και ευφάνταστα σόου με φωτιές έβαζαν τις ανάλογες πινελιές, οι λαμπεροί καλεσμένοι ήταν ντυμένοι όλοι στα λευκά, όπως όριζε το θέμα, ενώ η μεγάλη τέντα που στήθηκε ενίσχυε τα happy vibes και τη λαμπερή διάθεση.
Τα signature sushi rolls ήταν το έδεσμα της βραδιάς, η οποία κορυφώθηκε όταν στα decks ανέβηκε ο μάγος της house DJ Dimitri from Paris και ο ουρανός φωτίστηκε από ένα πολύχρωμο firework show. Η σεζόν που ξεκίνησε με τον πιο λαμπερό τρόπο θα συνεχιστεί και με άλλα events, όπως το «Moet Party Day» αυτήν την Κυριακή στο εντυπωσιακό «Pearl Rooftop Lounge Bar» του ξενοδοχείου, το οποίο φέτος θα έχει τη σφραγίδα της εμβληματικής σαμπάνιας Moet Chandon.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ