ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Τραγελαφική ληστεία τράπεζας στον Τυρό με λεία 100.000 ευρώ - Κάλεσαν την Αστυνομία και πήγε ο καφετζής! (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. |
Τραγελαφική ληστεία τράπεζας στον Τυρό με λεία 100.000 ευρώ - Κάλεσαν την Αστυνομία και πήγε ο καφετζής!
 Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 10 το πρωί στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Τυρό Αρκαδίας , όπως είχαμε μεταδώσει, αλλά σήμερα έγιναν γνωστές τραγελαφικές λεπτομέρειες. Το συμβάν κρατήθηκε κρυφό από την ΕΛ.ΑΣ. αφού η συγκεκριμένη ληστεία έχει "άρωμα" τρομοκρατίας. Έχει όμως και κάτι άλλο...

Ένας κουκουλοφόρος που κρατούσε όπλο, υποχρέωσε την υπάλληλο να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται στο υπόγειο της τράπεζας, για να του δώσει τα λεφτά.

Σύμφωνα με το livenews κρατήθηκαν όμηροι για 25 λεπτά οι υπάλλοιλοι της τράπεζας και περίπου 10 πελάτες. Κάποιος από τους υπαλλήλους πρόλαβε και πάτησε το κουμπί του συναγερμού και... εδώ αρχίζουν τα παράδοξα της υπόθεσης!

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στο LiveNews, κάποιος αξιωματικός από το ΑΤ Λεωνιδίου που πήρε το σήμα του συναγερμού, τηλεφώνησε στην τράπεζα για να δει αν όντως γίνεται ληστεία. Φυσικά, στο τηλέφωνο δεν απάντησε κανείς από την τράπεζα γιατί όντως, εκείνη την ώρα γινόταν ληστεία!

Ποια ήταν η επόμενη κίνηση του αστυνομικού; Έστειλε τον καφετζή της γειτονιάς στην τράπεζα για να διαπιστώσει τι συνέβαινε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καφετζής πήγε στην τράπεζα, ρώτησε αν γίνεται ληστεία και... τον πήραν όμηρο κι εκείνον οι ληστές.
Πηγή: livenews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ