ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Εκδηλώσεις για το 1ο Εφηβικό δημιουργικό Τρίστρατο Τέχνης Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:31:00 π.μ. |
Εκδηλώσεις για το 1ο Εφηβικό δημιουργικό Τρίστρατο Τέχνης Αργολίδας
Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών/-τριών από όλα τα σχολεία του Νομού, ολοκληρώθηκε η διήμερη γιορτή 30/6 και 1/7, για το 1ο Εφηβικό δημιουργικό Τρίστρατο Τέχνης Αργολίδας, που φιλοξένησε το Φουγάρο και διοργανώθηκε από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αργολίδας δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του ΤΘΣ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το «Θεατροδρόμιο». 
Η πρώτη ημέρα ξεκίνησε με την παρουσίαση των Ντοκιμαντέρ που δημιούργησαν οι μαθητές/τριες της Αργολίδας. Ντοκιμαντέρ παρουσίασαν οι ομάδες από το 4ο Γυμνάσιο 'Αργους, το Γυμνάσιο Ασκληπιείου, το ΕΠΑ.Λ Κρανιδίου και το Μουσικό Σχολείο. Οι κ. Πιστεύος Νικόλαος και Ντέμος Γιώργος έκλεισαν την παρουσίαση, αφού μοιράστηκαν με τους μαθητές/-τριες την εμπειρία τους από την συμμετοχή τους σε αντίστοιχες εκδηλώσεις.
Η πρώτη ημέρα συνεχίστηκε με την γνωριμία των δημοφιλέστερων Μουσικών συγκροτημάτων. Στον εξωτερικό χώρο του Φουγάρου είχε στηθεί σκηνή υπό την επίβλεψη του κ. Δίπλα Δημήτρη, όπου ομάδες από το Λύκειο Κρανιδίου και το Μουσικό Σχολείο τραγούδησαν κομμάτια από το ρεπερτόριό τους, σκορπίζοντας τις μελωδικές τους νότες και χαρίζοντας διασκέδαση στο κοινό που παραβρέθηκε. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τελετή βράβευσης όπου δόθηκαν έπαινοι και αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες.
Την δεύτερη ημέρα έγινε η παρουσίαση των μικρο-Διηγημάτων. Οι μαθητές/-τριες καθισμένοι σε κύκλο διάβασαν ο καθένας ξεχωριστά τις δημιουργίες τους και μοιράστηκαν με τους παριστάμενους γονείς και εκπαιδευτικούς την έμπνευση και τις αναζητήσεις τους. Και πάλι δόθηκαν έπαινοι και αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες.
Δωρίστηκαν προς τα σχολεία που συμμετείχαν: πέντε βιντεοκάμερες, τέσσερα tablets 10 ιντσών, πέντε φωτογραφικές μηχανές, τέσσερα tablets 7 ιντσών και τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, τα οποία χορήγησε το Φουγάρο.

Γιατράκος Γιάννης
Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ