ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Ανδριανός στην 20η Έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου: Να δούμε τρόπους ώστε ο θεσμός αυτός να πάρει νέα ώθηση και να αναβαθμιστεί

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 π.μ. | |
Ανδριανός στην 20η Έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου: Να δούμε τρόπους ώστε ο θεσμός αυτός να πάρει νέα ώθηση και να αναβαθμιστεί
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στην τελετή εγκαινίων της 20ης Έκθεσης Αγροτουρισμού Επιδαύρου. Ο κ. Ανδριανός, μεταξύ άλλων, επεσήμανε τα εξής:


“Θέλω να συγχαρώ τον Δήμο Επιδαύρου, την Περιφέρεια, όλες και όλους όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση της φετινής 20ης Έκθεσης Αγροτουρισμού Επιδαύρου, και βεβαίως να συγχαρώ τους εκθέτες και τους ανθρώπους των τεχνών που για ακόμη φορά δίνουν το στίγμα αυτής της γιορτής.

Η Έκθεση αυτή είναι εδώ και καιρό πια ένας καταξιωμένος θεσμός με ευρύτερη ακτινοβολία και αναφορά για την Επίδαυρο και την Αργολίδα, για τα ποιοτικά μας προϊόντα, την ιστορία και τον πολιτισμό μας. Είναι μια ευκαιρία να προβάλλουμε αποτελεσματικά κάθε πτυχή της τοπικής μας ταυτότητας, μια ταυτότητα ισχυρή, ποιοτική και δυναμική παρά τις βαριές επιπτώσεις της χρονίζουσας κρίσης που πλήττει την πατρίδα μας.

Μ' αυτή τη γιορτή στέλνουμε το μήνυμα ότι στην Επίδαυρο και την Αργολίδα διαθέτουμε σε αφθονία όλες τις προϋποθέσεις της ανάπτυξης, της προκοπής και της δημιουργίας – και το μόνο που χρειάζεται είναι μια στοιχειωδώς ευνοϊκή πολιτική από πλευράς της πολιτείας ώστε να αρθούν τα πολλά και ποικίλα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της παραγωγής και της επιχειρηματικότητας σε κάθε τους βήμα.

Και θέλω εδώ να τονίσω τη σημαντική αναπτυξιακή πνοή που θα δώσει ο Ανάβαλος, με το έργο του κεντρικού αγωγού να ξεκινά, τα έργα στο λιμάνι της αρχαίας Επιδαύρου που προωθήσαμε με την άριστη συνεργασία που είχαμε με τη διευθύντρια εναλίων αρχαιοτήτων προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα αναβάθμισης σεβόμενοι από τη μια την πολιτική κληρονομιά και την περαιτέρω αξιοποίησή της και από την άλλη την αναπτυξιακή διάσταση για την περιοχή, η λειτουργία του ΙΕΚ Επιδαύρου με τις διάφορες στοχευμένες στις ανάγκες του τόπου ειδικότητές του και, σε ό,τι αφορά τη σημερινή έκθεση, τα τυροκομικά του προϊόντα, αλλά και τη δημιουργία του αστυνομικού τμήματος που έλειπε από τη δομή για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής.

Σ' αυτή την κατεύθυνση, της προώθησης των δημιουργικών προσπαθειών των ανθρώπων του τόπου μας,  όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και καθένας από τη θέση του και με τις δυνάμεις του οφείλει να συμβάλλει ουσιαστικά.

Μ' αυτές λοιπόν τις σκέψεις, εύχομαι κάθε επιτυχία στη φετινή έκθεση και καλή συνέχεια σ' αυτόν τον χρήσιμο για τον τόπο μας θεσμό που στήριξε ο αείμνηστος Χ. Λαμπράκης, ένα θεσμό τον οποίο πρέπει να δούμε τρόπους ώστε να πάρει νέα ώθηση να αναβαθμιστεί με εξωστρεφή προσανατολισμό”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ