ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Πρόβλημα εφαρμογής Δακοκτονίας 2017 στη Δ/Κ Ασκληπιείου - Οι αγρότες της περιοχής δεν αντέχουν ακόμη μια χρονιά χωρίς εισόδημα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:14:00 μ.μ. | |
Πρόβλημα εφαρμογής Δακοκτονίας 2017 στη Δ/Κ Ασκληπιείου του Δήμου Επιδαύρου
Όπως μας ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Επιδαύρου Γιάννης Ξυπολιάς πρόβλημα προέκυψε στην εφαρμογή της Δακοκτονίας 2017 στη Δ/Κ Ασκληπιείου του Δήμου Επιδαύρου, με σοβαρές συνέπειες για τους ελαιοπαραγωγούς της περιοχής, καθώς ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος.

Ο κ. Ξυπολίας ανέφερε:


"Για άλλη μία φορά οι ελαιοπαραγωγοί πιθανόν να βρεθούν σε απόγνωση γιατί όπως γνωστοποιήθηκε ηλεκτρονικά ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος.

Ο πρώτος ψεκασμός πραγματοποιείται το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Δυστυχώς με το πρόβλημα που προέκυψε και με τις καλύτερες προϋποθέσεις ψεκασμός δεν υπαρχει περίπτωση να γίνει πριν το τέλος του Αυγούστου.

Προφανώς κάποιοι δεν προέβλεψαν τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από την διαδικασία του διαγωνισμού (Γενική δ/νση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε Αργολίδας).

Οι ελαιοπαραγωγοί τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα (μηδενική παραγωγή - πέρσι πάρα πολύ δάκο και φέτος μία από τα ίδια) δεν αντέχουν άλλη μια χρονιά χωρίς εισόδημα." ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Δήμου Επιδαύρου Γιάννης Ξυπολιάς.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ