ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο 28 Ιουλίου έως 27 Αυγούστου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:19:00 π.μ. | |
 Έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο 28 Ιουλίου έως 27 Αυγούστου
Την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:30 ανοίγει τις πύλες της η θεσμοθετημένη 'Εκθεση βιβλίου στην πλατεία Ωνάση, την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ). 

Η ΠΟΕΒ με την πολυετή πείρα της στη διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων προαγάγει τη φιλαναγνωσία και την ενημέρωση τον αναγνωστικού κοινού για τις νέες εκδόσεις.

Η έκθεση αποτελεί ένα σταθερό θεσμό πολιτισμού και αξιών τόσο για την πόλη του Ναυπλίου όσο και της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας. Θα διαρκέσει από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 27 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά και τις Κυριακές από τις 19:30 έως 24:00. Συμμετέχουν 70 εκδότες με νέες εκδόσεις, όσο και παλαιότερες. 

Στην έκθεση θα συμμετέχουν η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος, ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες τον Νομού Αργολίδος και η 'Ενωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Νομού Αργολίδος με σκοπό να προβάλλουν το έργο τους. 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις-δράσεις που αφορούν το έργο της ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών τον Νομού Αργολίδος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ