ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Σκαρφαλώνει για λίγο στους 40 ο υδράργυρος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. |
Σκαρφαλώνει για λίγο στους 40 ο υδράργυρος
Αύξηση της θερμοκρασίας προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με τον υδράργυρο να φτάνει σήμερα Δευτέρα μέχρι και τους 38 βαθμούς Κελσίου σε Αττική και Δυτική Μακεδονία. Για την Τρίτη προβλέπονται 40άρια σε ορισμένες περιοχές, με την ζέστη να υποχωρεί από την Τετάρτη.

Στην Αττική
προβλέπεται αίθριος καιρός με ανέμους μεταβλητούς 3 και στα ανατολικά βόρειους μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται μόνο λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά προβλέπονται γενικά για τη Μακεδονία και τη Θράκη. Η θερμοκρασία από 17 έως 37 και στη δυτική Μακεδονία έως 38 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
: Καιρός γενικά αίθριος και θερμοκρασία από 21 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες προβλέπονται για Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Θερμοκρασία: Από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Για την Τρίτη (25 Ιουλίου)
, η ΕΜΥ προβλέπει περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας. Αναμένεται να φτάσει στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου και πιθανόν κατά τόπους στα κεντρικά και νότια τους 40 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια ηπειρωτικά ωστόσο προβλέπονται από το απόγευμα τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.

Την Τετάρτη, η θερμοκρασία αναμένεται να υποχωρήσει κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Στις ίδιες περιοχές αναμένονται επίσης τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα συνεχίσει και την Πέμπτη να βρίσκεται σε περαιτέρω πτώση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ