ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Με αγιασμό την Δευτέρα 7 Αυγούστου ξεκινάει προπονήσεις ο Ερμής Κιβερίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:31:00 μ.μ. | |
Με αγιασμό την Δευτέρα 7 Αυγούστου ξεκινάει προπονήσεις ο Ερμής Κιβερίου
 Ο Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ ανακοινώνει τα εξής:


1. Ο προπονητής Γιώργος Διαμαντής και το τεχνικό του επιτελείο, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα και θα συνεχίσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

2. 0 μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομάδας Στέλιος Φίλης, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος.

3. Ανανέωσαν και συνεχίζουν στην ομάδα μας οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκάτσης Ευάγγελος, Ζίου Σεραφίν, Καζάς Κων/νος, Καραγκούνης Γεώργιος, Κοζιώτης Παναγιώτης, Κουτσοδήμος Δημήτριος, Μαρίνης Ρέμος, Μπιτζής Παναγιώτης, Παπασαράντος Φώτης, Σαμαρτζής Αναστάσιος, Σελλής Γεώργιος και Φλεβάρης Βασίλειος,

4. Από την ομάδα αποχωρούν οι ποδοσφαιριστές: Αδάμης Ιωάννης, Βαρβουλέτος Ιωάννης, Κυριακόπουλος Αθανάσιος και Σάκουλης Μιχάλης, τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους στην ομάδα του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ και ιδιαιτέρως για την κατάκτηση του περσινού τίτλου της Α' Κατηγορίας Αργολίδας και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία.

5. Η επίσημη έναρξη των προπονήσεων ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Αυγούστου, ώρα 18:00, στο Γήπεδο Λέρνας, με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Εκ του ΔΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ