ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων στο Ναύπλιο με τίτλο «Γροικήσετε τον Έρωντα»!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:51:00 μ.μ. | |
Συναυλία τουΛουδοβίκου των Ανωγείων στο Ναύπλιο με τίτλο  «Γροικήσετε τον Έρωντα»!
  Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΝΘΟΣ υποδέχεται την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 9.30 τον Λουδοβίκο των Ανωγείων στο Αίθριο 1 για μια μεγάλη συναυλία με τίτλο «Γροικήσετε τον Έρωντα»!


Ο σπουδαίος ερμηνευτής από τα Ανώγεια της Κρήτης, μαζί με την τετραμελή ορχήστρα του, θα μας τραγουδήσει κομμάτια από το αριστούργημα της Κρητικής λογοτεχνίας, τον έρωτα του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας, και άλλες επιτυχίες του, σ' ένα δίωρο μουσικό πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει στη μαγεία των λυρικών μελωδιών και των ιστοριών του!

Τον συνοδεύουν οι:

Αλίκη Ζωγράφου, φωνή

Αντώνης Μυτακίδης, κιθάρα

Γιώργης Κοντογιάννης, λύρα-κρουστά

Μανόλης Μπαρδάνης, φυσαρμόνικα-αφήγηση
Λουδοβίκος των Ανωγείων «αυτοβιογραφούμενος»
Γιώργος Δραμουντάνης (γεν. 1951)

«Γεννήθηκα στην Κρήτη, σε ένα χωριό του Ψηλορείτη, τα Ανώγεια! Το χειμώνα τον θυμάμαι λευκό. Θάλασσα είδα πρώτη φορά στα 11 μου χρόνια. Από τότε που θυμούμαι τον εαυτό μου, ήθελα να κάνω ζωγραφική και άρχισε με τον πιο κατάλληλο τρόπο: σπουδάζοντας στην ΑΣΟΕΕ, οικονομικά. Εφτασα μεν στο πτυχίο, μα δεν με καταδέχτηκε ποτέ. Το 1979 γνωρίζομαι με τον Μάνο Χατζιδάκι στα Ανώγεια, τα οποία είχε επιλέξει για τις Μουσικές Γιορτές, που για σειρά ετών οργάνωνε. Με ακούει να τραγουδώ ένα βράδυ με το μαντολίνο και τους φίλους μου και την άλλη μέρα δίνει το τηλέφωνό του με το "Χατζιδάκις", γραμμένο με δύο "γιώτα". Τον ρώτησα γιατί, και μου είπε πως τα "ήτα" τον παχαίνουν! Εκείνος με έμαθε πώς να κάνω ζωγραφική, γράφοντας τραγούδια από τότε μέχρι σήμερα!»

Δίσκοι: Μοιρολόγια (1985), Ο Έρωτας στην Κρήτη Είναι Μελαγχολικός (1988), Ο Χαΐνης (1990), Το Μεϊντάνι (1993), Χαρματούσσα (1995), Η Πύλη της Αμμου (1997), Το Όχι Αποκοιμήθηκε στην Αγκαλιά του Ναι (1999).

,


Είσοδος ελεύθερη

,
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

,
2752047380

,
info@fougaro-library.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ