ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λάλουκα ευχαριστεί για την άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών για τον ιό του Δυτικού Νείλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:28:00 π.μ. | |
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λάλουκα ευχαριστεί για την άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών για τον ιό του Δυτικού Νείλου
 Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λάλουκα, επιθυμώ με την παρούσα να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μας και των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας προς τους :


α)Περιφερειάρχη Πελ/νήσου κ.Πέτρο ΤΑΤΟΥΛΗ
β)Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ.Αναστάσιο ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟ
γ)Θεματική Αντιπ/ρχη Υγείας κ.Ελένη ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
δ)Διευθυντή Δημόσιας Υγείας κ.Βασίλειο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ
για την άμεση ανταπόκριση τους σε αίτημα μας έκτακτης ανάγκης μετά την εμφάνιση, επιβεβαιωμένου απο το ΚΕΕΛΠΝΟ κρούσματος του ιού του Δυτικού Νείλου σε κάτοικο της 
Κοινότητας μας και τη λήψη άμεσα των απαραίτητων μέτρων για καταπολέμηση και πρόληψη επέκτασης του προβλήματος, με ψεκασμό απο σπίτι σε σπίτι και σε όλες τις εστίες αναπαραγωγής του κουνουπιού, ενέργειες που έγιναν απο 21 έως και 26-7-2017 από ειδικά συνεργεία με αποτέλεσμα να ηρεμήσουν οι κάτοικοι που είχαν φθάσει σε σημεία πανικού. Το πρόβλημα αυτό απασχόλησε και το Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ το οποίο απέστειλε ειδικούς ερευνητές για παρακολούθηση του.

-Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κ.Γεώργιο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ειδικό στο θέμα αυτό για την καθημερινή σχεδόν παρουσία του στο χωριό μας και τα ειδικά συνεργεία(10 άτομα περίπου) που έφερε από την περιοχή της Λακωνίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
-Όλοι σας με την ευαισθησία που επιδείξατε, αποδείξατε ότι τα αυτονόητα έχουν μεγάκη αξία για τους πολίτες που μας εξέλεξαν και όταν μάλιστα πρόκειται για θέμα προστασίας της Δημόσιας Υγείας δεν έχουν καμία θέση ιδεολογικές, πολιτικές κ.λ.π. αντιπαραθέσεις για.-

Για την Τοπική Κοινότητα Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Κ.ΠΙΚΗΣ
Τηλ : 6972723363
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ