ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Σε ύφεση οι πυρκαγιές στη Μάνη Παραμένουν 35 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα τςη Π.Υ. για να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζοπυρώσεις.

-Λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου για εκδήλωση πυρκαγιάς στην Κορινθία σήμερα Τετάρτη απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων και η παραμονή των εκδρομέων σε εθνικούς δρόμους, δάση και ευπαθείς περιοχές του νομού.-

-Ανοιχτή διαβούλευση με τους πολίτες και τους φορείς της Μεγαλόπολης οργανώνει σήμερα στις 8.00 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης η επιτροπή κατοίκων με θέμα την κατασκευή ΧΥΤΕΑ στην περιοχή.Ενα θέμα για το οποίο οι κάτοικοι εδώ και καιρό αντιδρούν.

-Δημόσια συνεδρίαση του Δ.Σ. Ελαφονήσου έγινε την Κυριακή με μοναδικό θέμα τον ορισμό αντιδημάρχου που θα ασκήσει καθήκοντα δημάρχου μετά την αργία που επιβλήθηκε στον Δήμαρχο. Καθήκοντα αναλαμβάνει η Ευσταθία Λιάρου η οποία ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

-Εγκαινιάζεται αύριο στο Λεωνίδιο η πρώτη έκθεση αρχιτεκτονικού έργου».
Οργανώνει ο σύλλογος Αρχιτεκτόνων Αρκαδίας και εντάσσεται στο πρόγραμμα ΜΕΛΙΤΖΑΖ 2017.

-Εκθεση με θέμα οράσεως εγκώμιον της Μαίρης Χριστοφή θα εγκαινιάσει ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης αύριο στις 9.00 το βράδυ στην αίθουσα τέχνης Κουρος στην Τρίπολη.

Αρχίζουν τη Δευτέρα 10 Ιουλίου οι θερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως το τέλος Αυγούστου.

-Μουσικοχορευτική εκδήλωση με θέμα «Γλέντι έσι το χωριό…σαν το χρόνο τον παλιό» θα γίνει σήμερα στο Κουτσοπόδι Αγολίδας με οργανωτή το Λύκειο Ελληνίδων.

Δέσποινα Αρσένη
Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ