ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Στον Διομήδη παραμένει ο Αντώνης Δάσκαλος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:13:00 π.μ. |
Στον Διομήδη παραμένει ο Αντώνης Δάσκαλος
 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Αντώνης Δάσκαλος θα βρίσκεται στο δυναμικό του Διομήδη, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα και θα παρέχει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και φέτος στους Λύκους. 

Επίμονος, εργατικός, σοβαρός και πάντα συγκεντρωμένος στις απαιτήσεις του συλλόγου, ο Αντώνης είναι ένα ισχυρό όπλο στο νέο ξεκίνημα του Διομήδη, καθώς η αγωνιστική του κατάσταση κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερη.

Ο Αντώνης Δάσκαλος δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα είμαι μέλος της αγέλης των λύκων. Θεωρώ πως θα είναι μια χρονιά γεμάτη από πάθος και ενθουσιασμό. 

Έχει μείνει ο βασικός κορμός και με την προσθήκη νέων και ''παλιών'' παικτών, ελπίζω να φανούμε ανταγωνιστικοί σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Φέτος η ομάδα είναι σαν να ξεκινά σχεδόν από το μηδέν, αφού ο νέος προπονητής θα προσπαθήσει να ενσωματώσει νέες τακτικές και νέα φιλοσοφία. Έχουμε τη δύναμη, τη θέληση και το κράμα του πρωταγωνιστή και είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι, οι όποιες αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού μας, θα αφομοιωθούν γρήγορα από τους παίκτες και θα αποτυπωθούν άμεσα στις προπονήσεις και τους αγώνες μας. 

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον coach Δημήτρη Δημητρούλια στο νέο ξεκίνημα της καριέρας του και να καλωσορίσω επίσης τον coach και παλιό συμπαίκτη μου στον Φίλιππο Βέροιας, Κώστα Δεληγιάννη».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ