ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου επισκέφθηκαν το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:46:00 π.μ. |
Μέλη της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου επισκέφθηκαν το Ναύπλιο
Το Σάββατο, 1η Ιουλίου 2017  μέλη της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου, Τ.Τ. Λευκωσίας με επικεφαλή τον Πρόεδρό της, κ. Δημητρίου Δημήτρης, επισκέφτηκαν την πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους το Ναύπλιο.


 Τους Κύπριους συναδέλφους και αδελφούς μας με ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση υποδέχθηκε το Προεδρείο της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας, όπου τους ξενάγησε στο ιστορικό κάστρο του Αναπλιού το Παλαμήδι, καθώς και στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, με στάση αναψυχής την παραλία της πόλης με θέα το υπέροχο Μπούρτζι.

Τα ανωτέρω σωματεία μέσα σε εγκάρδιο, αδελφικό και συναδελφικό κλίμα αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την εργασία μας, τις επικρατούσες οικονομικές καταστάσεις των δύο χωρών καθώς και ιδέες για τα πλαίσια λειτουργίας των τοπικών διοικήσεων με πιθανές μελλοντικές συνεργασίες.

Οι Κύπριοι συνάδελφοί, αφού μας ευχαρίστησαν για την όλη φιλοξενία μας, επιφυλάχθηκαν να μας την ανταποδώσουν σε επίσκεψη μας στην όμορφη Κύπρο, όπου συζητήθηκε το πώς μπορούμε να προγραμματίσουμε και να οργανώσουμε μια τέτοια εκδρομή και ειδικά σε χρόνο που πραγματοποιείται το Παγκύπριο Συνέδριό της ipa-Cyprus δίνοντας την ευκαιρία της συμμετοχής μας σε αυτό.

Το Προεδρείο της Ένωσης μας, αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου, τους ευχήθηκε καλή διαμονή στην χώρα μας και να περάσουν όσο το δυνατόν πιο καλά, απολαμβάνοντας της ομορφιές του τόπου μας.

Αμφότεροι αντευχήθηκαν καλή αντάμωση στο νησί της Αφροδίτης την φιλόξενη Κύπρο.

Επίσης ως Ένωση ευχαριστούμε θερμά την Διευθύντρια Εφορίας Αρχαιοτήτων Αργολίδας κα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Άλκηστης για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία, κατά το χρονικό διάστημα παραμονής μας στο φρούριο του Παλαμηδίου.

Servo Per Amikeco

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

        Ο Πρόεδρος                      Ο Γενικός Γραμματέας
Αθανάσιος Κατσιγιάννης      Σπυρίδων Κουτρουφίνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ