ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Επτά θάνατοι ηλικιωμένων στη θάλασσα σε μία μόνο ημέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:09:00 μ.μ. |
Επτά θάνατοι ηλικιωμένων στη θάλασσα σε μία μόνο ημέρα
 Επτά άνθρωποι, έξι άνδρες και μια γυναίκα, όλοι πάνω από 64 χρόνων, έχασαν τη ζωή τους μόνο κατά τη Παρασκευή 30 Ιουνίου κάνοντας μπάνιο σε διάφορες θαλάσσιες περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε το πρωί της Παρασκευής από τη θαλάσσια περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας 74χρονη η οποία διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ένας 64χρονος ανασύρθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μουρτά Πατρών. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη θαλάσσια περιοχή «Νήες» Μαγνησίας ανασύρθηκε το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του ένας 77χρονος ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου Αχιλλοπούλειο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ένας 67χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Παρασκευής από τη θαλάσσια περιοχή Πολύχρονου Χαλκιδικής. Στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το βράδυ από τη θαλάσσια περιοχή του Τολού Αργολίδος, ένας 75χρονος. Στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το Λιμενικό και τα στατιστικά στοιχεία που βγαίνουν στο τέλος κάθε καλοκαιρινής περιόδου, οι θάνατοι αυτοί δεν οφείλονται στο γεγονός ότι οι λουόμενοι δεν γνωρίζουν μπάνιο, όπως πολλές φορές γράφεται. Οι περισσότεροι θάνατοι οφείλονται σε παθολογικά αίτια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ