ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Γ. Γκιόλας: Ζητάμε πλήρη διαφάνεια για τις προμήθειες και τις δωρεάν νοσηλείες στο "Ερρίκος Ντυνάν" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:06:00 μ.μ. | |
Γ. Γκιόλας: Ζητάμε πλήρη διαφάνεια για τις προμήθειες και τις δωρεάν νοσηλείες στο "Ερρίκος Ντυνάν"  (βίντεο)
 Σημαντικά στοιχεία για την κακοδιαχείριση στο νοσοκομείο ΄΄Ερρίκος Ντυνάν΄΄ που οδήγησε στον πλειστηριασμό του ιδρύματος αποκαλύπτονται καθημερινά , στις συνεδριάσεις της εξεταστικής για τα σκάνδαλα στην υγεία , την περίοδο 1997-2014.



Κατά την τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής κατέθεσε, ως μάρτυρας, ο κ . Βασίλης Στεργίου , που διετέλεσε αντιπρόεδρος του νοσοκομείου από Οκτώβριο 2010-έως Μάρτιο 2012, με πρόταση του τότε Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου.

Απαντώντας σε ερωτήματα του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας - μέλους της επιτροπής- Γιάννη Γκιόλα ο κ. Στεργίου παραδέχτηκε ότι ΄΄ δεν μπόρεσε ο ίδιος ,και το ΔΣ γενικότερα, να έχουν στη διάθεση τους στοιχεία για τις , πάμπολλες, δωρεάν νοσηλείες , ενώ στην ερώτηση του κ. Γκιόλα γιατί δεν ασκήθηκαν τα απαραίτητα ένδικα μέσα για προστασία των συμφερόντων του Ιδρύματος , απάντηση πειστική δεν δόθηκε.

Στην ίδια συνεδρίαση ο κ. Γκιόλας έκανε λόγο για λίστα που ήρθε σε γνώση τη εξεταστικής επιτροπής αναφορικά με προμηθευτές του ΄΄Ντυνάν΄΄ η οποία όμως δεν έχει αναλυτική αποτίμηση των πραγμάτων που αγοράζονταν ,ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μεταξύ των προμηθευτών εμφανίζεται και ο γνωστός βιβλιοπώλης κ. Λεωνίδας Γεωργιάδης( αδελφός του τέως υπουργού της ΝΔ…….)

Ο κ. Γκιόλας πρότεινε – και η επιτροπή έκανε δεκτό – όπως δοθούν στην εξεταστική πλήρη στοιχεία από τον πίνακα των προμηθευτών της επίμαχης περιόδου , ώστε να γίνει γνωστό αν τα πολλά εκατομμύρια που δόθηκαν προορίζονταν για νοσοκομειακό εξοπλισμό η και για εντελώς άσχετες δαπάνες και μάλιστα υπέρ …ημετέρων.

Περισσότερα από τις ερωτήσεις του κ. Γιάννη Γκιόλα και τις απαντήσεις του κ. Στεργίου στο σχετικό βίντεο:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ