ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Κέντρο Μελισσοκομίας θα δημιουργηθεί στην Τρίπολη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:59:00 μ.μ. |
Κέντρο Μελισσοκομίας θα δημιουργηθεί στην Τρίπολη
 Κέντρο Μελισσοκομίας, με έδρα την Τρίπολη, πρόκειται να δημιουργηθεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Πρόσφατα, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βαγγέλης Αποστόλου, υπέγραψε σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση, όπως το ίδιο βέβαια έπραξε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γιάννης Τσιρώνης.

Τα Κέντρα Μελισσοκομίας, καλύπτουν χωροταξικά όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας και φιλοξενούνται από Αγροτικούς – Μελισσοκομικούς Φορείς. Αυτό σημαίνει, ότι, θα δημιουργηθεί ένα Κέντρο στην έδρα κάθε Περιφέρειας. Αυτό της Τρίπολης, θα έχει αρμοδιότητες γιαόλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.


– Είναι αυτόνομες μονάδες διοικητικής επιστημονικής και τεχνικής υποστήριξης του κλάδου της μελισσοκομίας.

– Οι απασχολούμενοι στα Κ.Μ. συνεργάζονται με τις αρμόδιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς του ΥΠΑΑΤ, με τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας, Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ιδρύματα, Συλλογικούς και Συνεταιριστικούς Φορείς των μελισσοκόμων, καθώς επίσης και με μεμονωμένους μελισσοκόμους, για παροχή συμβουλών και πρακτικής και τεχνικής υποστήριξης και αρωγής, όπου χρειάζεται.

– Το συνολικό ποσό που προβλέπεται για την υλοποίηση της δράσης 1.1 για το πρόγραμμα του έτους 2017, ανέρχεται σε 767.486,00 €

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ