ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Πένθος στην Πυροσβεστική οικογένεια - Κατέληξε ο πυροσβέστης που είχε τραυματιστεί στην πυρκαγιά του Ζευγολατιού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:29:00 π.μ. |
Πένθος στην Πυροσβεστική οικογένεια - Κατέληξε ο πυροσβέστης που είχε τραυματιστεί στην πυρκαγιά του Ζευγολατιού
Κατέληξε το πρωί της Δευτέρας ο 33χρονος δόκιμος ανθυποπυραγός που νοσηλευόταν από τις 13 Ιουλίου στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, μετά τον τραυματισμό του, μαζί με άλλους τρεις πυροσβέστες, στην πυρκαγιά των Αγίων Αποστόλων Ζευγολατιού Κορινθίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις πυροσβέστες ήταν μέλη πεζοπόρου τμήματος, που επιχειρούσε να προσεγγίσει την πυρκαγιά, η οποία ήταν σε εξέλιξη σε δύσβατο σημείο στους Αγίους Αποστόλους κοντά στο Ζευγολατιό Κορινθίαςκαι ήταν αδύνατον να πλησιάσει το όχημά τους.

Τότε προσφέρθηκε να τους μεταφέρει ένας κάτοικος της περιοχής που περνούσε με το αγροτικό μηχάνημα του με ρεμούλκα, αλλά στο δρόμο ανατράπηκε, καταπλακώνοντας τους επιβαίνοντες. Οι τέσσερις πυροσβέστες και ο οδηγός διεκομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά ο 33χρονος, λόγω της σοβαρής κατάστασής του (κατάγματα στον θώρακα και σε άλλα σημεία του σώματός του) μετέβη στο 251 ΓΝΑ.

Ο δόκιμος αξιωματικός είχε γεννηθεί το 1984 στην Κέρκυρα, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2014, ενώ εισήχθη στη Σχολή Ανθυποπυραγών το Σεπτέμβριο του 2015 και ήταν άγαμος.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Πένθος στην Πυροσβεστική οικογένεια"

Στο πένθος βυθίστηκε η πυροσβεστική οικογένεια από τον θάνατο του Δόκιμου Ανθυποπυραγού Μουζακίτη Αριστείδη. Ο Δόκιμος Αξιωματικός κατέληξε σήμερα και περί Ω/07:40 στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, στο οποίο νοσηλευόταν από τις 13 Ιουλίου 2017 λόγω σοβαρού τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1984 στην Κέρκυρα, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2014, ενώ εισήχθη στη Σχολή Ανθυποπυραγών το Σεπτέμβριο του 2015 και ήταν άγαμος.

Πηγή: newpost.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ