ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Στη Χαλκίδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:37:00 π.μ. |
Στη Χαλκίδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων
 Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Οργανισμό Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων, θα φιλοξενήσει το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουλίου η Χαλκίδα.


Ο αριθμός των συμμετεχόντων, φτάνει περίπου του χίλιους αθλητές και αθλήτριες, επιπλέον των ατόμων που απαρτίζουν το βοηθητικό προσωπικό, τους προπονητές των Ελληνικών Αθλητικών Σωματείων και φυσικά τους συνοδούς των αθλητών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα ξενοδοχεία σε όλη την επικράτεια του Δήμου Χαλκιδέων να έχουν πληρότητα 100% και επειδή δεν υπήρχε επάρκεια κλινών, να έχει επεκταθεί η διαμονή μέχρι τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Ερέτριας και Διρφύων.


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄ «Νότιος όμιλος-Χαλκίδα», θα διεξαχθεί την Κυριακή και το Σάββατο 16 Ιουλίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό


Συμμετέχουν: Περιφέρεια Πελοποννήσου, Βόρεια Πελοπόννησος, Πειραιάς & Νοτιοδυτική Αττική, Αθήνα, Δυτική Αττική, Λέσβος, Χίος- Σάμος, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη και τα σωματεία από Εύβοια και Βοιωτία.
Η συμμετοχή αφορά ΜΟΝΟ οι αθλητές-τριες που έχουν γεννηθεί το 2002 και το 2003 (και επιπλέον ΜΟΝΟ στα 4 Χ 80μ ΠΠ-ΠΚ Α΄ και οι γεννηθέντες – γεννηθείσες το 2004).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ