ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου στο Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:05:00 π.μ. |
Το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου στο Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας
 Τρεις μοναδικές μελωδικές βραδιές από 14 χορωδίες απ’ όλη την Ελλάδα και 450 χορωδούς θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το φιλόμουσο κοινό στο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας στο θέατρο Δάσους Δρούβα. 

Η αυλαία του φεστιβάλ ανοίγει σήμερα στις 8 το βράδυ με τη Μικτή Χορωδία Πύργου και θα ακολουθήσουν : το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου (Διεύθυνση: Γιάννης Νικολόπουλος), το γυναικείο φωνητικό σύνολο Αντηχώ (Διεύθυνση: Μέλπω Βικάτου), η χορωδία Καρδίτσας (Διεύθυνση: Νίκος Ευθυμιάδης) και η χορωδία επιστημόνων Φιλοθέης(Διεύθυνση Θωμάς Λουζιώτης). 

Τη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ θα συμμετέχουν δύο χορωδίες από τη Θεσσαλονίκη η γαλλόφωνη χορωδία CHORALIA και η ιταλόφωνη IΝCANTO, (Διεύθυνση:Gil Gourdier Leroy), η χορωδία του μουσικού ομίλου Στυλίδας(Διεύθυνση: Δημήτρης Κοντογιάννης), η χορωδία των εργαζομένων της τράπεζας Πειραιώς (Διεύθυνση: Μ. Παπαπέτρου) και η πολυφωνική χορωδία Πατρών(Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός). 

Την τρίτη μέρα την Κυριακή θα πάρουν τη σκυτάλη άλλες 4 χορωδίες, η χορωδία «Λιόπετρα» Σκάλας Ευρώτα Λακωνίας (Διεύθυνση:Δ. Πάντος), η χορωδία VOCAL Πάτρας(Διεύθυνση Κατερίνα Πολυμενάκου), η Δημοτική Χορωδία του Δήμου Κορινθίας «Πολύμνια» (Διεύθυνση: Δημήτρης Γαζής) και η χορωδία «Ορφεύς» Πάτρας (Διεύθυνση : Ηλίας και Φίλιππος Παπαδόπουλος). Το φεστιβάλ φέτος είναι αφιερωμένο στον φιλόσοφο Παναγιώτη Κονδύλη και τη διοργάνωση έχει η Μικτή Χορωδία Πύργου με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, το δήμο Αρχ. Ολυμπίας και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ