ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Σε Ναύπλιο, Αγκίστρι και Πόρο η πρώτη μεγάλη έξοδος των αδειούχων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:30:00 μ.μ. |
Σε Ναύπλιο, Αγκίστρι και Πόρο η πρώτη μεγάλη έξοδος των αδειούχων
  Η πρώτη μεγάλη έξοδος των αδειούχων ξεκίνησε. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου τόσο στο Λιμάνι του Πειραιά όσο και στα ΚΤΕΛ του Κηφισού η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.


Στηριγμένοι στην κουπαστή οι αδειούχοι του Ιουλίου ατενίζουν τον Πειραιά που αφήνουν… Άλλοι είναι φορτωμένοι με πολλά μπαγκάζια προκειμένου να λείψουν καιρό και άλλοι φεύγουν για 2 -3 μέρες το πολύ.

Είτε για λίγες ημέρες είτε για πολλές, είτε κοντά είτε κάπου πιο μακριά, κοινός παρονομαστής όλων όσων αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά είναι να ξεκουραστούν και να ξεφύγουν λίγο από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας

Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο μεγάλο κύμα εξόδου και μάλιστα αυξημένο σε σχέση με πέρσι.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή αναχώρησαν από Πειραιά 47 δρομολόγια με 41.113 επιβάτες ,ενώ την ίδια μέρα του 2016 τα δρομολόγια ήταν 40 και οι επιβάτες 30.785. Για Αργοσαρωνικό αναχώρησαν το Σάββατο 80 δρομολόγια με 13.485 επιβάτες σε αντίθεση με πέρυσι που τα δρομολόγια ήταν 77 και οι επιβάτες 9.160.

Το αδιαχώρητο επικράτησε και στα ΚΤΕΛ του Κηφισού , με τους περισσότερους ταξιδιώτες να αναχωρούν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους ώστε να πάρουν μια μικρή ανάσα αλλά να μην ξοδέψουν και πάρα πολλά χρήματα.

Οι προορισμοί που εμφανίζουν 100% πληρότητα αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το Ναύπλιο , το Αγκίστρι και ο Πόρος.

Πηγή: star.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ