ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Βγήκαν οι τετράδες του Danaon Cup 2017

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:35:00 π.μ. |
Βγήκαν οι τετράδες του Danaon Cup 2017
Με την προημιτελική φάση του ΟΠΕΝ Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων Α’ και την Β΄ φάση στο ΟΠΕΝ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α’, ολοκληρώθηκε και η 4η ημέρα του Danaon Cup 2017, που διεξάγεται στην Αργολίδα.


Στην κατηγορία των Παγκορασίδων Α’ ΟΦΝ Ιωνίας, ΑΕΣΧ Πυλαίας, Εθνικός Κοζάνης και ΑΟ Προσοτσάνης 1 πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου θα αγωνιστούν αύριο στις 11:00 (ΟΦΝΙ- ΑΟ Προσοτσάνης 1) και 12:30
(ΑΕΣΧ Πυλαίας- Εθνικός Κοζάνης) με τα παιχνίδια να μεταδίδονται σε live streaming σε συνεργασία με το WebSportsTV.

Με ανατροπή η ΑΕΣΧ Πυλαίας, άξιος ο Ορφέας
Το πιο συναρπαστικό παιχνίδι της προημιτελικής φάσης διεξήχθη ανάμεσα σε Ορφέα Κατερίνης και ΑΕΣΧ Πυλαίας στην Αγία Τριάδα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί στις λεπτομέρειες με 28-26. Ο Ορφέας ήταν ιδιαίτερα μαχητικός και είχε το προβάδισμα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Έφτασε μάλιστα να προηγείται με 20-15 στις αρχές του δευτέρου μέρους. Η Πυλαία βελτίωσε αισθητά την άμυνα και σε συνδυασμό με την κούραση του Ορφέα που είχε αριθμητικά στην αποστολή λιγότερες παίκτριες, οδήγησαν στην ανατροπή του αγώνα. Η ομάδα της Ελένης Ποιμενίδου με επιμέρους σκορ 8-1, πέρασε μπροστά 23-21 και έφτασε στη νίκη.
Πολύ ωραία εικόνα ήταν τα χειροκροτήματα και τα μπράβο των γονέων της ΑΕΣΧ Πυλαίας προς τα κορίτσια του Ορφέα για την πολύ ωραία προσπάθειά τους.

«Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, δυναμικό με καλές άμυνες και από τις δύο ομάδες. Είχε ταχύτητα και πολύ καλές εμφανίσεις από τις τερματοφύλακες με θεαματικές αποκρούσεις. Οι εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν στην ομάδα μας είναι λίγες και είναι ένα πρόβλημα σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Συγχαρητήρια στην Πυλαία», τόνισε η προπονήτρια του Ορφέα Ελένη Σαλασίδου, ενώ η προπονήτρια της Πυλαίας Ελένη Ποιμενίδου τόνισε: «Κοιτούσαμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με το επίπεδο να είναι καλό σε όλες τις ομάδες. Κάναμε σε σχέση με πέρυσι ένα βήμα παραπάνω, οπότε μόνος ως θετική κρίνεται η παρουσία μας και νομίζω πως τα κορίτσια το χάρηκαν. Στο πρώτοι ημίχρονο δεν παίξαμε καλή άμυνα και δημιουργήθηκαν πολλά ρήγματα, αλλά τα κορίτσια στο δεύτερο μέρος έδωσαν και την ψυχή τους και γύρισαν τον αγώνα. Ήμασταν πιο αποτελεσματικές στην επίθεση, βρίσκαμε λύσεις με απλό τρόπο, αλλά το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα».
Στη Νέα Κίο η ομάδα της Προσοτσάνης δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει 33-20 τον Φαίακα Κέρκυρας. Η ομάδα του Πέτρου Δρανόβαλη από το ξεκίνημα του αγώνα δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί και με κορυφαία την Σεβδίλη (13 γκολ), έφτασε δίκαια στην επικράτηση. Από την πλευρά του Φαίακα ξεχώρισε η Κουλούρη με 13 γκολ.

Στο ίδιο γήπεδο ο Εθνικός Κοζάνης ήταν ανώτερος και κέρδισε 28-17 τον Διομήδη Άργους. «Έγινε ένα καλό ματς, αν και υπήρχε λίγο άγχος και κάναμε λίγα λαθάκια. Ωστόσο τα παιδιά το ξεπέρασαν και έδειξαν ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεση. Έχουμε ισάξιες παίκτριες σε όλες τις θέσεις. Η διοργάνωση είναι πάρα πολύ καλή και γίνεται ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα σε τέτοιο επίπεδο», σχολίασε ο τεχνικός του Εθνικού Μόσχος Κιοσές, ενώ η προπονήτρια του Διομήδη Αρετή Ταλάντζη επεσήμανε: «Γνωρίζαμε ότι θα παίξουμε με μια έμπειρη ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να έχουμε διάρκεια. Τα κορίτσια έκαναν μια αξιέπαινη προσπάθεια. Πάντως μέσα από αυτά τα ματς εμείς κερδίζουμε, όλο και περισσότερες εμπειρίες για την συνέχεια. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κοζάνης και στα κορίτσια μου για την προσπάθεια».

Στην Αγία Τριάδα η Νέα Ιωνία επιβλήθηκε 30-21 των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης με τον Κίμωνα Κουτρούλη να δηλώνει:  «Θέλω να πιστεύω ότι ένα παιχνίδι το κάνει εύκολο ή δύσκολο η δική μας ομάδα. Ανάλογα τον ρυθμό που καταφέρνουμε να δίνουμε σε άμυνα και επίθεση. Η φιλοσοφία μας ξεκινάει από την άμυνα και μετά να κάνουμε γρήγορο παιχνίδι όπως είναι το σύγχρονο χάντμπολ. Τα παιδιά είναι βέβαια σε μικρή ηλικία αλλά πρέπει να πάρουν σωστές βάσεις από τώρα, άσχετα αν χάσεις ή κερδίσεις με ένα γκολ. Καταφέραμε να δυσκολέψουμε επιθετικά τους Κύκλωπες. Παίξαμε πολύ με δεύτερο πίβοτ γιατί όταν κάτι λειτουργεί δεν το αλλάζεις. Στόχος μας σαν σύλλογος είναι να καλλιεργούμε τον αθλητισμό, έχοντας ως οδηγό τη γυναικεία ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ φέτος και να βγαίνουν παιδιά που θα στελεχώνουν τη γυναικεία ομάδα, όπως και γίνεται. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος στο τουρνουά, στην κορυφή όπως και πέρυσι».

Από την πλευρά της ακριτικής ομάδας ο Χρήστος Ποντισίδης είπε: «Το παιχνίδι το παίξαμε καλά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο κοντά από 16-13. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε λίγο τη συγκέντρωση και την προσοχή μας στην έναρξη. Εκεί η Ν. Ιωνία πήρε μια διαφορά. Κάναμε κάποια λάθη όταν η Ν. Ιωνία πέρασε και δεύτερο πίβοτ, δεν μαρκάραμε σωστά. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά μου. Ίσως αδικήσαμε τους εαυτούς μας, αλλά δεν πειράζει συνεχίζουμε».

Επιβλητικός ο Διομήδης, σούπερ Ολυμπιακός
Στην κατηγορία των Παμπαίδων ο Διομήδης Άργους προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά ως πρώτος από τον όμιλο του, αφού νίκησε 32-26 τον Δούκα το πρωί και 22-17 τον Αερωπό το απόγευμα. Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» πέρασε επίσης στους «4» ως δεύτερος από τον όμιλο χάρις την νίκη του κόντρα στην ομάδα της Έδεσσας. «Ο Δούκας είναι από τις πιο καλές ομάδες της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας. Έχει πολύ καλό υλικό, τα παιδιά είναι καλά δουλεμένα, ο κόουτς έχει κάνει καλή δουλειά και είναι και βελτιωμένοι οι παίκτες και σίγουρα δεν περιμέναμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Το παιχνίδι ήταν στα πέντε γκολ, αλλά ο δούκας είναι μια ομάδα που ανά πάσα στιγμή μπορούσε να το γυρίσει. Απλά εμείς είχαμε πολύ καλή απόδοση κι ο Δούκας δεν ήταν στο καλύτερό του παιχνίδι. Αν τύχει και ξανασυναντηθούμε η εικόνα θα είναι τελείως διαφορετική. Ο Διομήδης στοχεύει στο τουρνουά να φτάσει στα καλά παιχνίδια. Γιατί δεν έχουμε πολλά δυνατά μας όπως οι ομάδες της Αθήνας και θέλουμε να παίζουμε με ομάδες του επιπέδου μας. Τώρα το πιο είναι το επίπεδό μας το δείχνει κάθε τουρνουά. Το δείχνει μια θέση στις 5-8, στις 1-4, θα δείξει. Και θέλουμε μέσα από τα τουρνουά να πάρουν εμπειρίες που θα οδηγήσουν τα παιδιά στο ανδρικό. Γιατί ηλικιακά πρωταθλήματα έχουν κερδίσει πολλοί, λίγοι έχουν παίξει χάντμπολ, υψηλού επιπέδου αργότερα. Θέλω να παίζουμε σωστά. Εγώ νιώθω πως αυτή τη στιγμή παίζουμε καλά, παίζουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Έχουμε βγάλει καλά παιχνίδια», τόνισε ο προπονητής του Διομήδη Γιώργος Καρασαββίδης, ενώ από την πλευρά του Δούκα ο αθλητής Ανδρέας Γερουλάνος είπε:  «Ο Διομήδης είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Φανήκαμε κουρασμένοι μετά τους διπλούς χθεσινούς αγώνες. Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Ο Διομήδης έπαιξε καλύτερα, έτρεξε και κέρδισε δίκαια. Ο ανταγωνισμός στη διοργάνωση είναι καλός, αν και λείπουν δύο από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες. Εμείς στοχεύουμε στην πρώτη θέση».

Στον άλλο όμιλο Φίλιππος Βέροιας και Ολυμπιακός Κερατσινίου κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις και κέρδισαν τα εισιτήρια για τους ημιτελικούς. Εκεί η ομάδα του Πειραιά θα παίξει με τον Διομήδη (17:00) και οι Βεροιώτες με τον Δούκα (18:30) με τους αγώνες να μεταδίδονται σε live streaming.

O Φίλιππος πέρασε λόγω της νίκης του με 30-21 επί της ΑΕΣΧ Πυλαίας το πρωί, αφού το απόγευμα ηττήθηκε με 29-23 από τον εξαιρετικό Ολυμπιακό, ο οποίος λίγο έλειψε να του πάρει και την πρωτιά στον όμιλο (ήθελε νίκη με +7). Στην τριπλή ισοβαθμία χαμένη βγήκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία «πλήρωση» την διαφορά των 9 γκολ από τους Βεροιώτες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αντώνης Κουλακάρης σχολίασε: «Τα παιδιά κατάφεραν κάτι το απίστευτο. Θέλαμε νίκη με ένα τέρμα, με λίγη προσοχή θα μπορούσαμε να ήμασταν πρώτοι. Μικρή σημασία έχει όμως. Είμαστε στα ημιτελικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο κι ότι βγει. Έχουμε πολλούς τραυματίες και προβλήματα, αλλά να είναι καλά τα παιδιά, προχωράμε».

Ο τεχνικός του Φιλίππου Κύρος Σαράφης είπε για το ματς με την ΑΕΣΧ Πυλαίας: «Δεν είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και το παιχνίδι ήταν αρκετά αγχωτικό. Συγχαρητήρια στα παιδιά που μπόρεσαν και ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Κοιτάμε το επόμενο ματς».
Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Φαίνεται πως έχουμε συναισθηματικές μεταπτώσεις. Μόνο στην ψυχολογία μπορούμε να αποδώσουμε την εμφάνιση. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πάρα πολύ δυνατός. Καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Σε κάποιες φάσεις θα μπορούσε να είχε μεγαλώσει πολύ η διαφορά. Υπάρχουν φορές που δεν λειτουργεί τίποτα. Εγιναν πολλά λάθη, ειδικά στην αρχή. Υπήρχαν και κάποιοι τραυματίες, αλλά προχωράμε».   

Από την πλευρά της Πυλαίας ο Χαράλαμπος Ανανιάδης μετά τον αγώνα με τον Φίλιππο επεσήμανε: «Σε αυτή τη φάση του τουρνουά που είμαστε όλες οι ομάδες είναι καλές. Μπήκαμε νωθρά στην αναμέτρηση και βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα και δεν ήμασταν καλοί επιθετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Καλή συνέχεια στον Φίλιππο, έχει μια πολύ καλή ομάδα».

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α’

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 29-23
Τα πεντάλεπτα: 4-2, 9-4, 12-6, 14-7, 14-9 (ημχ.), 18-12, 22-14, 24-16, 27-20, 29-23
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αντώνης Κουλακάρης): Σάμιος, Κουκουλάς 7, Κωστόπουλος 1, Γιαννακόπουλος, Βαζαίος 1, Παλαιτσάκης, Μιχαλόπουλος 1, Ανριόν 5, Ξυπνητός 1, Μουσούλης 1, Νάκος 4, Πασχάλης 1, Μάρκου, Κεμπίσογλου, Σωτηρίου 1, Βουλγαράκης 1, Μαρινάκης 1, Οικονόμου, Δαμίγος, Καραθεοδωρής
ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1 (Κύρος Σαράφης): Βασιλειάδης 2, Ελευθεριάδης, Καραγιοβάνης 1, Καρανάτσιος 1, Κατσαβός, Λυκοστράτης 2, Μπογιατζής, Παπαγιάννης 4, Πετρομελίδης, Σαράφης 3, Στανκίδης, Στεφανόπουλος 2, Τζωρτζίνης 6, Χουδαρβέρδογλου.
Διαιτητές: Λεφάκης – Γιακαλής Δίλεπτα: 1-2 Πέναλτι: 3/4-0/1

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 32-26
Τα πεντάλεπτα: 5-1, 9-5, 10-5, 13-8, 15-10 (ημχ.), 18-13, 21-16, 24-18, 30-21, 32-26
ΑΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Γεώργιος Καρασαββίδης): Σκούρας, Μούγιτς, Αναγνωστόπουλος 5, Κουταβάς, Μανασάκης 2, Μητσάκος 2, Μιχαλόπουλος, Μπελιτσιάνης 1, Μπινιάρης 7, Μπόλιαρης 6, Ντούρος, Παυλίδης, Σχοινοχωρίτης, Φώτος, Χατζηκωνσταντίνου , Χιόνης , Χρόνης 7.
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Γιώργος Σαϊτης): Κασιώνης, Φαναριώτης, Θ. Βασιλόπουλος, Μάνος 1, Πρωτέκδικος 2, Πουλιάσης 1, Δικαιούλιας 4, Κοτζαντώνογλου 2, Σφαέλος, Σοφιανός, Κ. Βασιλόπουλος, Καλογερόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ρούμπης, Γερουλάνος 8, Ζαφειράκης 2, Ραυτόπουλος 3, Παγιατής 1, Στεφανίτσης 2.
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος – Λεφάκης Δίλεπτα: 1-2 Πέναλτι: 1/1 – 0/1


ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1 21-30
Τα πεντάλεπτα: 1-5, 3-7, 3-10, 5-12, 7-14 (ημχ), 12-21, 15-24, 17-27, 21-30
ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ (Χαράλαμπος Ανανιάδης): Παπαβλασόπουλος, Πιαστόπουλος, Αμπατζίδης 3, Αλεξανδρίδης 1, Ντουβαρτζής, Παπανίκου 3, Φαχουρίδης 5, Γκάγκος 1, Μπάμπαλης 1, Στεφανίδης 3, Τσόγκας, Αυγέρης, Ξυδιάς, Χαρούπας, Σιόβας 4.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1 (Κύρος Σαράφης): Βασιλειάδης 4, Ελευθεριάδης, Καραγιοβάνης, Καρανάτσιος 4, Κατσαβός, Λυκοστράτης 1, Μπογιατζής, Παπαγιάννης 4, Πετρομελίδης 1, Σαράφης 8, Στανκίδης, Στεφανόπουλος, Τζωρτζίνης 8, Χουδαρβέρδογλου. Διαιτητές: Αντάλης-Αβράμης. Δίλεπτα: 3/5. Πέναλτι: 2/4-4/5. Κόκκινες: 36:27 Λυκοστράτης (Φίλιππος 1), 39:33 Αλεξανδρίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας), για επικίνδυνο παιχνίδι.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2- ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 28-36
Τα πεντάλεπτα: 2-2, 3-5, 8-8, 12-12, 14-14 (ημχ), 17-20, 20-23, 24-28, 27-32, 28-36
ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2 (Σταύρος Παπαδόπουλος): Γκιλιόπουλος 3, Εμμανουηλίδης, Ζαμάνης 4, Κανακάρης 1, Καπραράς 2, Κατράνας, Κιρμανίδης 3, Μουζούκης 3, Μπαζούκης 2, Νιώπας 6, Πελέκης, Πετρομελίδης 4, Α. Τσαμήτρος, Κ. Τσαμήτρος.
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Γιάννης Χήνος): Βασιλακάκης, Χήνος, Τσάκωνας, Νομικός 6, Γλύκας 5, Πα. Στάθης, Σιδέρης 9, Μποτονάκης 4, Μαρκόπουλος 1, Αθανασάκος 9, Στρατάκης, Πε. Στάθης 1, Τσουπράκος 1. Διαιτητές: Γιακάλης-Νικολαϊδης. Δίλεπτα: 3/3. Πέναλτι: 0/0-2/4.

ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ- ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 27-33
Τα πεντάλεπτα: 2-4, 4-9, 7-12, 8-14, 10-16 (ημχ), 14-19, 15-20, 18-26, 23-32, 27-33
ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ (Αθανάσιος Βαλαβάνης): Ζαχαριάς, Δ. Θεοδωρίδης, Τσελεμπώνης 2, Δερμετζίδης 7, Σινά 2, Αλμπάντης 5, Αμουτζιάς 3, Μπουρλίβας 1, Δερβίκης 3, Γ. Θεοδωρίδης 2, Κρανιώτης 1, Πούλης 1, Ασλανίδης, Κυρτσής.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ (Ηρακλής Μπιτόπουλος): Σιατράς 7, Παπαδάκης 6, Σαλέχ, Πασχάι 1, Μελίσσης 7, Κ. Καρυτινός, Λαζάρου 3, Βελτανιώτης, Σταθάκης 3, Σαρικάς, Θ. Καρυτινός, Κοζίδης 6. Διαιτητές: Καρυδάκης-Γιακάλης. Δίλεπτα: 1/1. Πέναλτι: 2/3-0/0.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΑΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 17-22
Τα πεντάλεπτα: 1-3, 4-6, 7-10, 9-11, 10-13 (ημχ), 13-15, 13-17, 14-20, 16-21, 17-22
ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Χρήστος Δεληχρήστος): Γατσής, Ποπτσής, Γέργης 1, Πάσχος 4, Μησιρλίδης 3, Στομας, Λιανδής 4, Πέρρος 5, Ξενίδης, Τοτίδης, Μαρίνος, Μπουτκάρης, Μουμτσιδελής.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Γεώργιος Καρασαββίδης): Μούγιτς 1, Αναγνωστόπουλος 2, Κουταβάς, Μανασάκης 2, Μητσάκος 1, Μιχαλόπουλος, Μπελιτσιάνης, Μπινιάρης 5, Μπόλιαρης 6, Ντούρος, Παυλίδης, Σχοινοχωρίτης, Φώτος, Χατζηκωνσταντής, Χιόνης, Χρόνης 5. Διαιτητές: Αβράμης-Αντάλης. Δίλεπτα: 5/3. Πέναλτι: 2/3-1/1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ
ΝΦ 37-27
Τα πεντάλεπτα: 3-1, 7-6, 12-7, 17-9, 23-13 (ημχ), 27-16, 30-20, 32-21, 37-27
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αντώνης Καραουλάνης): Βακαλόπουλος, Διδασκάλου 4, Αυγετίδης 1, Παπαμάρκος 3, Αλεξανδρόπουλος 8, Μητρακού 4, Πέσσος 9, Σ. Χαραλαμπίδης 2, Π. Χαραλαμπίδης 7, Νικόλας.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηρακλής Μπιτόπουλος): Σιατράς 2, Παπαδάκης 5, Σαλέχ, Πασχάι, Μελίσσης 8, Κ. Καρυτινός, Λαζάρου 7, Βελτανιώτης, Σταθάκης 1, Σαρικάς, Θ. Καρυτινός, Κοζίδης 4. Διαιτητές: Τζαφερόπουλος-Νικολαϊδης Διαιτητές: Νικολαϊδης-Μπράμου. Δίλεπτα: 2/3. Πέναλτι: 2/4-1/1

ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 20-20
Τα πεντάλεπτα: 1-1, 2-4, 5-6, 7-8, 11-10 (ημχ), 12-12, 12-15, 16-18, 20-20
ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Αθανάσιος Τούτσης): Εφραιμίδης, Θεοδώρου 3, Βοιδήλος, Παιπάης 1, Καλπέρης, Σάλα, Τσιβγουδής 1, Λεούσης, Καραμπέκιος 2, Σπύρος, Ζιώγας, Αναστασίου, Συρίγος 5, Τόμσον, Γεωργακαράκος, Μπάλκος 4, Γρέκας 1.
ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γεωργιος Δραγάζης): Καρούζος, Ρήγος, Γκένας 5, Ταμπάκος 2, Μπέσκος 1, Κορκολής 1, Κετιμές 1, Γκοζιός, Σαλταγιάννης, Κούτρας, Κιουπρούλης, Νικολίνταης, Μαργέτης, Κιουλτισίδης, Τσεβάς 10. Διαιτητές: Χρυσικόπουλος-Μπράμου. Δίλεπτα: 2/4. Πέναλτι: 3/5-2/3

ΑΟ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 17-34
Τα πεντάλεπτα: 0-1, 1-4, 1-7, 2-10, 5-13 (ημχ), 8-20, 12-27, 14-30, 17-34
ΑΟ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Χρήστος Αντωνιάδης): Τσιπλάκος, Ταλιαδώρος; 5, Κακαβελάκης, Μωραίτης 5, Σέχαι 2, Λαγός 1, Καρεντσόπουλος, Χελι 1, Καρανάσης 2, Παπουτσάκης 1, Μποτσι, Άλκο.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Χρήστος Δημήτρουλας): Ασλανίδης 4, Βερτζώνης 1, Βούλγαρης 5, Γιαννουλάκης, Δασκαλόπουλος 1, Ζαφείρης 2, Ζαχάρης 4, Θεοχάρης 4, Καλογερόπουλος 1, Κατάκαλος 2, Κατσικέρος 3, Κόνιαρης, Πατζακής 1, Σιγαλός, Χριστόπουλος 1, Ψάρρος 5. Διαιτητές: Χρυσικόπουλος-Μπράμου. Δίλεπτα: 1/3. Πέναλτι: 2/4-0/0

ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ – ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 17-26
Τα πεντάλεπτα: 1-4, 2-7, 4-8, 6-8, 8-12  (ημχ.), 10-10, 12-15, 14-21, 16-23, 17-26
ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ (Βασίλης Βαλούρδος): Καραμερτζάνης, Στεφανί, Δανέζης 3, Σαλαμάς 2, Γκόμπλιας 2, Χειμωνίδης 6, Αργυράκης, Ηλιόπουλος 1, Χρυσολώρας 3
ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γεωργιος Δραγάζης): Γκένας 1, Κετιμές 1, Κιουλτσίδης, Κορκολής 5, Κούτρας 1, Μπέσκος 3, Μαργέτης 1, Μποζιός, Νικολινταης, Ρήγος, Σαλταγιάννης, Ταμπάκος 11, Τσεβάς 4, Καρότζος, Κιουπρούλης
Διαιτητές: Ελευθερίου – Καρυδάκης Δίλεπτα: 1-3 Πέναλτι: 3/3-0/0


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’
ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 1 20-33
Τα πεντάλεπτα: 1-4, 3-8, 4-11, 6-14, 7-17 (ημχ), 13-21, 14-25, 15-26, 19-30, 20-33
ΦΑΙΑΞ ΚΈΡΚΥΡΑΣ (Δημήτριος Βαρζακάκος): Πλασκασοβίτη, Στεργίου, Προβατά 1, Αναλυτή, Κυριακίδη 1, Βαρζακάκου, Βιδινιώτη, Κουλούρη 13, Ριγανά, Σκουρτάι 3, Βασιλειάδου, Χρηστακέα, Κουλουρίδη, Μπούα, Πρωτοψάλτη 1, Μάστορα 1, Μπατσούλη, Μπαλάσκα.
ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 1 (Πέτρος Δρανόβαλης): Λεωνίδου, Σεβδίλη 13, Κατσιγιάννη 7, Μωυσίδου 7, Δικμάνη 1, Τσαλκίδου, Δουλκερίδου, Καπαγερίδου 1, Καλαιντζίδου 2, Ιωαννίδου 2, Γαιρετίδου, Κοσμίου. Διαιτητές: Αβράμης-Αντάλης. Δίλεπτα: 1/3. Πέναλτι: 3/3-1/1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 28-17
Τα πεντάλεπτα: 3-3, 5-4, 6-4, 8-5, 11-6 (ημχ), 13-9, 20-11, 23-13, 25-15, 28-17
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Μόσχος Κιοσές): Αλεξανδρίδου, Αργυρή, Βελώνη, Βερτζώκα, Βέττα 1, Γκαμπούρα 2, Γκιάτα 6, Ιωαννίδου 2, Καπρινιώτη, Κουντουρά 1, Μουρατίδου, Κούρου, Μπούκου 5, Νίκου, Πεσλή, Αθ. Φλώρου 9, Αικ. Φλώρου, Χατζησαββίδου 2, Χατζηστεφάνου.
ΑΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Αρετή Ταλάντζη): Αναγνωσταρά, Α. Φράγκου, Μαυρογιάννη 6, Τσιούλου 7, Σμυρνιώτη 3, Μυττά, Κωτσιοπούλου, Καμπύλη. Ι. Φράγκου, Μπινιάρη, Μπαμπαλιάρου 1. Διαιτητές: Αβράμης-Αντάλης. Δίλεπτα: 4/3. Πέναλτι: 1/1-4/6.

ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ- ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 30-21
Τα πεντάλεπτα: 4-3, 9-5, 10-8, 14-10, 16-13 (ημχ.), 21-14, 25-15, 26-18, 27-13, 30-21
ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Κίμωνας Κουτρούλης): Σακιζλή 7, Παναγιώτα, Ρούπα, Κατσιπή, Φιλίππα, Κοτρώτσιου 6, Πανούση 5, Χρυσοκεντή 9, Ωραιοπούλου, Χρήστου, Νοροτσέα 3, Κοσιφίδου, Χατζηχριστοφόρου 1, Μάρη, Λουκάτου.
ΚΥΠΛΩΠΕΣ (Χρήστος Ποντισίδης): Καραντάνη, Παπατζελάκη, Μάναση, Καλαϊτζή – Δέληα 4, Κατσίμα 1, Δημητριάδου – Παυλουνίνα, Καλογιαννίδου, Δαλή, Σολακούδη 3, Κεπεσίδου 8, Χωρινού 2, Βαλσαμίδου, Βαρσάμη 3
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος – Λεφάκης Δίλεπτα: 2-2 Πέναλτι: 3/4-1/1

ΓΑΣ ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ 26-28
Τα πεντάλεπτα: 3-2, 5-5, 9-6, 12-9, 19-13 (ημχ.), 20-15, 21-19, 21-23, 23-26, 26-28
ΟΡΦΕΑΣ (Ελένη Σαλασίδου): Στριγγύλου 2, Κακάνη 4, Χίκο 4, Δασκαλοπούλου 5, Τσακνάκη, Κουτσιμάνη, Μητσάλα 5, Κούτρη 6, Κατσαρά
ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ (Ελένη Ποιμενίδου): Ματζαρλή, Ντουβαρτζή 2, Μόσχου 3, Τσόχα, Μανωλούδα 3, Μήγγα 2, Μαλέα 1, Κουκμίση 4, Κατσούλη 2, Μανίκα, Ασκεπίδου 3, Τσιγαρίδα, Ανδρεανίδου, Βράμπα 8
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος – Λεφάκης Δίλεπτα: 3-1 Πέναλτι: 2/4 – 4/6

ΑΟΔ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 22-20
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-1, 8-4, 13-8, 14-9 (ημχ.), 16-12, 18-14, 19-15, 21-18, 22-20
ΑΟΔ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Μαρία Λαγοπούλου): Αιμ. Βελιδάκη 6, Μυλωνά, Κομματά 4, Αχλαδιώτη 4, Δεδάκη 1, Γιαννικάκη 6, Κρος, Κυριακού, Γαμρουδή, Ελ. Βελιδάκη 1.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Αλέξανδρος Παπαδόπουλος): Βασιλειάδου 3, Βασιλείου, Α. Γαβριηλίδου 1, Δ. Γαβριηλίδου 1, Δημουλιάρα, Καραγιαννοπούλου, Καραγιουβάννη, Καραμήτσου 1, Νικολοπούλου 3, Παπαδοπούλου, Τσιγκαροπούλου 5, Τσιούρβα 6
Διαιτητές: Καρυδάκης – Γιακαλής Δίλεπτα: 6-4 Πέναλτι: 3/6-5/7

ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ – ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 22-19
Τα πεντάλεπτα: 3-2, 6-5, 6-7, 7-9, 12-11 (ημχ.), 15-11, 16-14, 16-15, 19-16, 22-19
ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης): Α. Παπαδοπούλου 10, Γ. Παπαδοπούλου 2, Ελ. Κουκλοτίδου 3, Ειρ. Κουκλοτίδου 2, Παρτάλη, Τσάρτιου 3, Σπανού 1, Μανίνη 1, Γρατσωνίδου 
ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (Νίκος Σκορδιάνος): Φακίνου, Βασιλείου, Δαμάσκου 1, Βάρφη 1, Χριστοδούλου 9, Μανουσάκη, Λιβαρδά 1, Κούτρη 3, Κατσικιώτη, Μεγαγιάννη, Αλευρά 4  
Διαιτητές: Καρυδάκης – Νικολαΐδης Δίλεπτα: 5-5 Πέναλτι: 1/4-5/7 Κόκκινη: 23:49 Γ. Παπαδοπούλου (3 δίλεπτα)

ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 2- ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 23-25
Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-4, 6-5, 9-7, 12-9  (ημχ.), 15-13, 17-14, 19-17, 23-25
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 2 (Πέτρος Δροιοβολής): Κόμσιου, Ναλβάντη, Γαϊδαντζή 5, Σαμαρά 2, Βουτσηλά 2, Σ. Ιωαννίδου 2, Σπυρίδου 3, Βολακλή 2, Μελαδίνη 2, Νούση 2, Τσιαμούρα 2, Α. Ιωαννίδου 1, Παναγιωτίδου
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ (Ιωάννα Συζίνου): Τσίκνη, Πλήση, Μαυροειδή 5, Ντόφη 7, Βοννεμπέρκερ 1, Κ. Μπρεάνου, Αναστασίου, Γκιουρέ 4, Σπάθη 5, Παπαιωάννου, Χρ. Μπρεάνου 1, Καλλιγά, Κουλάλογλου, Μ. Μπρεάνου 2.
Διαιτητές: Χρυσικόπουλος – Σίσκου Δίλεπτα: 4-1 Πέναλτι: 2/2-7/7

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Τα πεντάλεπτα: 1-0, 4.4, 4-4, 5-6, 6-6 (ημχ.), 7-9, 12-12, 15-12, 15-14
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αντώνης Κουλακάρης): Παπουτσή, Ποτηροπούλου 1, Χαλικιά, Παπακωνσταντίνου, Πρέκα, Δρίβα, Γεωργιτσάκη, Κόρδα 1, Ζώρζου, Δοντά, Στυπίδη 1, Χαρίση, Σουρμελίδη, Χριστοπούλου 5, Γκόρο, Αφ. Μέττου 7, Αν. Μέττου.
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ευθυμία Κυριακίδου): Πέππα 4, Ζγουλέτα, Πυρομάλλη 4, Νιχορίτη, Μόσχου 1, Βογιατζόγλου, Λειβαδίτη, Τζωρτζίνη, Χούλη, Ζαφειράκη, Σταυροπούλου 3, Πασχαλούδη 2.
Διαιτητές: Μπράμου – Σίσκου Δίλεπτα:1-3 Πέναλτι: 2/4-0/0


ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ DANAON CUP 2017

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017
(ΠΠΚ-D) Διομήδης Άργους- Άρης Νίκαιας 22-20
(ΠΠΚ-D) ΑΠΕΣ Καπανδρίτι- Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων 19-17

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017
Πρωί
Αγία Τριάδα
(ΠΠΚ-Α) ΟΦΝΙ- Ορφέας Κατερίνης 26-15
(ΠΠΚ-Α) ΑΕΠ Πανόραμα- ΑΟΔ Κορυδαλλού 32-14
(ΠΠΚ-C) Εθνικός Κοζάνης- Φαίακας Κέρκυρας 36-26
(ΠΠΑ-F) ΕΣΝ Βριλησσίων- ΑΟ Πολιτεία 19-20
Άργος
(ΠΠΑ-Β) Απόλλων Σταυρούπολης- Παπασιδέρης Κορωπί 40-35
(ΠΠΑ-C) Ιωνικός ΝΦ- Πανελλήνιος 22-20
(ΠΠΚ-D) Διομήδης- ΑΠΕΣ Καπανδρίτι 34-22
Νέα Κίος
(ΠΠΚ-Β) ΓΑΣ Καματερού- Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης 23-24
(ΠΠΚ-C) Ολυμπιακός Κερατσινίου- ΑΟ Προσοτσάνης 2 23-23
(ΠΠΑ-E) Ολυμπιακός Κερατσινίου- Άρης Νίκαιας 31-19
(ΠΠΚ-D) AO Προσοτσάνης 1- Άρης Νίκαιας 37-13
Ναύπλιο
(ΠΠΑ-Α) ΑΣΕ Δούκα- Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων 26-20
(ΠΠΚ-Β) ΑΕΣΧ Πυλαίας- Φίλιππος Βέροιας 33-20
(ΠΠΑ-D) ΟΦΝΙ- Φίλιππος Βέροιας 2 24-16

Απόγευμα
Αγία Τριάδα
(ΠΠΑ-Α) Δράμα 1986-Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων 28-15
(ΠΠΚ-C) Ολυμπιακός Κερατσινίου- Φαίακας Κέρκυρας 24-24
(ΠΠΑ-F) Φίλιππος Βέροιας 1- ΑΟ Πολιτεία 41-17
Άργος
(ΠΠΑ-Β) Αερωπός Έδεσσας- Παπασιδέρης Κορωπί 34-17
(ΠΠΑ-C) Διομήδης Άργους- Πανελλήνιος 30-13
(ΠΠΚ-D) ΑΟ Προσοτσάνης 1- Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων 35-9
Νέα Κίος
(ΠΠΚ-C) Εθνικός Κοζάνης- ΑΟ Προσοτσάνης 2 39-32
(ΠΠΑ-Ε) Φοίβος Συκεών- Άρης Νίκαιας 20-25
(ΠΠΚ-D) Άρης Νίκαιας- ΑΠΕΣ Καπανδρίτι 18-11
Ναύπλιο
(ΠΠΚ-Β) ΓΑΣ Καματερού- Φίλιππος Βέροιας 33-24
(ΠΠΚ-Β) ΑΕΣΧ Πυλαίας- Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης 39-33
(ΠΠΑ-D) ΑΕΣΧ Πυλαίας- Φίλιππος Βέροιας 2 36-16

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017
Πρωί
Αγία Τριάδα
(ΠΠΚ-Α) ΟΦΝΙ- ΑΟΔ Κορυδαλλού 27-12
(ΠΠΑ-D) ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΟΦΝΙ 16-15
(ΠΠΑ-F) Φίλιππος Βέροιας- ΕΣΝ Βριλησσίων 21-24
Άργος
(ΠΠΑ-Β) Απόλλων Σταυρούπολης- Αερωπός Έδεσσας 24-26
(ΠΠΑ-C) Διομήδης Άργους- Ιωνικός ΝΦ 37-28
(ΠΠΚ-D) Διομήδης Άργους- Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων 35-17
Νέα Κίος
(ΠΠΑ-Α) ΑΣΕ Δούκα- Δράμα 1986 33-14
(ΠΠΚ-D) ΑΟ Προσοτσάνης 1- ΑΠΕΣ Καπανδρίτι 35-17
(ΠΠΚ-C) Φαίακας Κέρκυρας- ΑΟ Προσοτσάνης 2 30-20
Ναύπλιο
(ΠΠΚ-Α) ΑΕΠ Πανόραμα- Ορφέας Κατερίνης 21-21
(ΠΠΑ-Ε) Ολυμπιακός Κερατσινίου- Φοίβος Συκεών 25-20
(ΠΠΚ-C) Εθνικός Κοζάνης- Ολυμπιακός Κερατσινίου 40-19

Απόγευμα
Αγία Τριάδα
(ΠΠΚ-Α) ΟΦΝΙ- ΑΕΠ Πανόραμα 27-16
(ΠΠΚ-Β) ΓΑΣ Καματερού- ΑΕΣΧ Πυλαίας 24-24
(ΠΠΑ-Η) ΑΕΣΧ Πυλαίας- Ολυμπιακός Κερατσινίου 28-24
Άργος
(ΠΠΑ-Κ) Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων- Παπασιδέρης Κορωπί 19-42
(ΠΠΑ-Ι) Δράμα 1986- Απόλλων Σταυρούπολης 33-38
(ΠΠΚ-D) Διομήδης Άργους- ΑΟ Προσοτσάνης 1 18-48
Νέα Κίος
(ΠΠΑ-L) Φίλιππος Βέροιας 2- Φοίβος Συκεών 27-22
(ΠΠΑ-G) ΑΣΕ Δούκα- Αερωπός Έδεσσας 26-14
(ΠΠΚ-D) Άρης Νίκαιας- Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων 17-15
Ναύπλιο
(ΠΠΚ-Β) Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης- Φίλιππος Βέροιας 34-16
(ΠΠΚ-Α) Ορφέας Κατερίνης- ΑΟΔ Κορυδαλλού 41-12
(ΠΠΑ-J) ΟΦΝΙ- Άρης Νίκαιας 23-23

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017
Πρωί
Αγία Τριάδα
(ΠΠΑ-G) ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους 26-32
(ΠΠΚ-Προημιτελικά) ΟΦΝ Ιωνίας- Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης 30-21
12:30 (ΠΠΚ-Προημιτελικά) Ορφέας Κατερίνης- ΑΕΣΧ Πυλαίας 26-28
Άργος
(ΠΠΑ-J) Άρης Νίκαιας- ΕΣΝ Βριλήσσια 20-20
(ΠΠΑ-Κ) Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων- Πανελλήνιος ΓΣ 17-34
11:05 (ΠΠΚ-13/17) ΑΟ Προσοτσάνης 2- ΑΠΕΣ Καπανδρίτι 23-25
12:30 (ΠΠΚ-9/12) Ολυμπιακός Κερατσινίου- Άρης Νίκαιας 15-14
Νέα Κίος
(ΠΠΑ-H) ΑΕΣΧ Πυλαίας- Φίλιππος Βέροιας 1 21-30
(ΠΠΚ-Προημιτελικά) Εθνικός Κοζάνης- Διομήδης Άργους 28-17
12:30 (ΠΠΚ-Προημιτελικά) Φαίακας Κέρκυρας- ΑΟ Προσοτσάνης 1 20-33
Ναύπλιο
(ΠΠΑ-I) Δράμα 1986- Ιωνικός ΝΦ 27-33
(ΠΠΑ-L) Φίλιππος Βέροιας 2- ΑΟ Πολιτεία 28-36
(ΠΠΚ-9/12) ΑΕΠ Πανόραμα- ΓΑΣ Καματερού 22-19
(ΠΠΚ-13/17) ΑΟΔ Κορυδαλλού- Φίλιππος Βέροιας 22-20

Απόγευμα
Αγία Τριάδα
(ΠΠΑ-H) Ολυμπιακός Κερατσινίου- Φίλιππος Βέροιας 1 29-23
Άργος
(ΠΠΑ-Ι) Απόλλων Σταυρούπολης- Ιωνικός ΝΦ 32-27
Νέα Κίος
(ΠΠΑ-G) Αερωπός Έδεσσας- Διομήδης Άργους 17-22
Ναύπλιο
(ΠΠΑ-J) ΟΦΝ Ιωνίας- ΕΣΝ Βριλησσίων 17-26

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017
Αγία Τριάδα
08:15 (ΠΠΑ-L) Φοίβος Συκεών- ΑΟ Πολιτεία
09:40 (ΠΠΚ-5/8) Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης- Φαίακας Κέρκυρας
11:00 (ΠΠΚ- Ημιτελικά) ΟΦΝ Ιωνίας- ΑΟ Προσοτσάνης 1 (Live Streaming)
12:30 (ΠΠΚ- Ημιτελικά) ΑΕΣΧ Πυλαίας- Εθνικός Κοζάνης (Live Streaming)
Άργος
08:45 (ΠΠΑ-Κ) Παπασιδέρης Κορωπί- Πανελλήνιος
10:15 (ΠΠΑ-5/8) ΑΕΣΧ Πυλαίας- Απόλλων Σταυρούπολης
11:45 (ΠΠΚ-9/12) ΑΕΠ Πανόραμα- Ολυμπιακός Κερατσινίου
Νέα Κίος
08:45 (ΠΠΚ-9/12) ΓΑΣ Καματερού- Άρης Νίκαιας
10:15 (ΠΠΑ-5/8) Αερωπός Έδεσσας- ΕΣΝ Βριλήσσια
11:45 (ΠΠΚ-13/17) ΑΟ Προσοτσάνης 2- Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων
Ναύπλιο
08:45 (ΠΠΚ-5/8) Ορφέας Κατερίνης- Διομήδης Άργους
10:15 (ΠΠΑ-9/12) Ιωνικός ΝΦ- ΟΦΝΙ
11:45 (ΠΠΑ-9/12) Δράμα 1986- Άρης Νίκαιας

Απόγευμα
Αγία Τριάδα
17:00 (ΠΠΑ- Ημιτελικά) Διομήδης Άργους- Ολυμπιακός Κερατσινίου
18:30 (ΠΠΑ- Ημιτελικά) ΑΣΕ Δούκα- Φίλιππος Βέροιας
20:00 (ΠΠΑ-7/8) J3-J4
Άργος
17:00 (ΠΠΑ-13/16) Κ2-L1
18:20 (ΠΠΚ-9/12) ΓΑΣ Καματερού- Ολυμπιακός Κερατσινίου
19:45 (ΠΠΚ-15/16) L2- Φίλιππος Βέροιας
Νέα Κίος
17:00 (ΠΠΑ-13/16) Κ1-L2
18:30 (ΠΠΚ-9/12) ΑΕΠ Πανόραμα- Άρης Νίκαιας
20:00 (ΠΠΚ-13/14) ΑΠΕΣ Καπανδρίτι- ΑΟΔ Κορυδαλλού
Ναύπλιο
17:00 (ΠΠΑ-17/18) Κ3-L3
18:30 (ΠΠΑ-11/12) R1-R2
20:00 (ΠΠΑ-9/10) Q1-Q2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ Α΄ΦΑΣΗΣ (ΤΕΛΙΚΕΣ)

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α’
Α’ όμιλος
1. ΑΣΕ Δούκα 4 (59-24)
2. Δράμα 1986 2 (42-48)
3. Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων 0 (25-54)

Β΄ όμιλος
1. Αερωπός Έδεσσας 4 (41-19)
2. Απόλλων Σταυρούπολης 2 (64-61)
3. Παπασιδέρης Κορωπί 0 (52-74)

C’ όμιλος
1. Διομήδης Άργους 4 (67-41)
2. Ιωνικός ΝΦ 2 (50-57)
3. Πανελλήνιος 0 (33-52)

D’ όμιλος
1. ΑΕΣΧ Πυλαίας 4 (52-31)
2. ΟΦΝ Ιωνίας 2 (39-32)
3. Φίλιππος Βέροιας 2 0 (32-60)

Ε’ όμιλος
1. Ολυμπιακός Κερατσινίου 4 (56-39)
2. Άρης Νίκαιας 2 (44-51)
3. Φοίβος Συκεών 0 (40-50)

F’ όμιλος
1. Φίλιππος Βέροιας 1 2 (62-41)
2. ΕΣΝ Βριλησσίων 2 (43-41)
3. ΑΟ Πολιτεία 2 (37-60)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’
Α’ όμιλος
1. ΟΦΝ Ιωνίας 6 (80-43)
2. Ορφέας Κατερίνης 3 (77-59)
3. ΑΕΠ Πανόραμα 3 (69-62)
4. ΑΟΔ Κορυδαλλού 0 (38-100)

Β’ όμιλος
1. ΑΕΣΧ Πυλαίας 5 (96-77)
2. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης 4 (91-78)
3. ΓΑΣ Καματερού 3 (80-72)
4. Φίλιππος Βέροιας 0 (60-100)

C΄ όμιλος
1. Εθνικός Κοζάνης 6 (113-75)
2. Φαίακας Κέρκυρας 3 (80-80)
3. Ολυμπιακός Κερατσινίου 2 (64-85)
4. ΑΟ Προσοτσάνης 1  1 (75-92)

D’ όμιλος
1. ΑΟ Προσοτσάνης 1 8 (155-57)
2. Διομήδης Άργους 6 (109-107)
3. Άρης Νίκαιας 4 (68-85)
4. ΑΠΕΣ Καπανδρίτι 2 (69-104)
4. Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων 0 (58-106)

Β΄ ΦΑΣΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α’
G’ όμιλος
1. Διομήδης Άργους 4 (54-43)
2. ΑΣΕ Δούκα 2 (52-46)
3. Αερωπός Έδεσσας 0 (31-48)

Η’ όμιλος
1. Φίλιππος Βέροιας 1 2 (53-50)
3. Ολυμπιακός Κερατσινίου 2 (53-51)
2. ΑΕΣΧ Πυλαίας 2 (49-54)

Ι’ όμιλος
1. Απόλλων Σταυρούπολης 4 (70-60)
2. Ιωνικός ΝΦ 2 (60-59)
3. Δράμα 1986 0 (60-71)

J’ όμιλος
1. ΕΣΝ Βριλησσίων 3 (46-37)
2. Άρης Νίκαιας 2 (43-43)
3. ΟΦΝ Ιωνίας 1 (40-49)

Κ’ όμιλος
1. Παπασιδέρης Κορωπί 2 (42-19)
2. Πανελλήνιος ΓΣ 2 (36-76)
3. Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων 0 (36-76)

L’ όμιλος
1. ΑΟ Πολιτεία 2 (36-28)
2. Φίλιππος Βέροιας 2 2 (55-58)
3. Φοίβος Συκεών 0 (22-27)

Β΄ΦΑΣΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’
Κ’ όμιλος
1. ΑΕΠ Πανόραμα 2 (22-19)
2. Ολυμπιακός Κερατσινίου 2 (15-14)
3. Άρης Νίκαιας 0 (14-15)
4. ΓΑΣ Καματερού 0 (19-22)

L’ όμιλος
1. ΑΠΕΣ Καπανδρίτι 4 (44-40)
2. Προσοτσάνη 0 (23-25)

3. Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων (17-19)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ