ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Το super yacht "Azteca" στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 μ.μ. |
Το super yacht Azteca στο Ναύπλιο
Το super Yacht Azteca βρίσκεται σήμερα αρόδο στον όρμο της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο. Το Azteca, κατασκευάστηκε το 2009 από το ιταλικό ναυπηγείο CRN και κατά το χρόνο της καθέλκυσης του ήταν το μεγαλύτερο σκάφος που κατασκεύασε ποτέ η εταιρεία.

Με δομή από χάλυβα και αλουμίνιο 72 μέτρων και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12 επισκέπτες. Πρόκειται για ένα "αιχμηρό τόξο" με σύγχρονες, εξορθολογισμένες εξωτερικές φόρμες.
Για όσους θέλουν να καθίσουν μέσα, ο εσωτερικός χώρος είναι σχεδιασμένος για άνεση και χαλάρωση, εξοπλισμένος με καναπέδες ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν τη γειτνίαση με τη θάλασσα.
Μεταξύ των έξι καμπινών της είναι μια πολυτελής σουίτα και πέντε διπλές καμπίνες. Η σουίτα καλύπτει μόνο 120 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται μπροστά στο κύριο κατάστρωμα, και είναι προσβάσιμη μέσω ιδιωτικού λόμπι και περιλαμβάνει μπάνιο, ξεχωριστή αίθουσα μασάζ και αίθουσα κινηματογράφου.
Ίσως το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι η καταπακτή που μπορεί να λειτουργήσει ως μπαλκόνι που αιωρείται κατευθείαν πάνω στα κύματα.
Υπάρχουν επίσης καταλύματα στο πλοίο για να καλύψουν ένα πλήρωμα μέχρι 28 ατόμων. Το πολυτελές γιοτ Azteca τροφοδοτείται από δύο κινητήρες Caterpillar 3516B-CHD που του επιτρέπουν να φτάσει σε μέγιστη ταχύτητα 16,5 κόμβων και να ταξιδέψει άνετα σε 15 κόμβους.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ